Kaiseki Flakhaven


Er du til lækker asiatisk streetfood, som er nemt og hurtigt? Så skal du vende næsen mod Kaiseki Flakhaven på Flakhaven 2. Her får du en blanding af en masse små delikate retter, som er perfekt til deling.

Man skal ikke kigge langt væk for at få øje på den hyggelige streetfood bod i hjertet af Odense. Mange er måske gået forbi boden, hvor der bl.a. har været ølservering. Men nu er det altså Kaiseki Flakhaven, som har fået plads i boden ved rådhuset. 

I Flakhaven er der altid er god stemning og en flok af mennesker, der slentrer ned ad gågaden. Derfor er det oplagt at tage noget mad med fra Kaiseki og sætte sig på en af bænkene i nærheden.

Kaiseki Flakhaven ligger lige ved Bryggeriet Flakhaven, hvor man kan få en god fadøl, så skal du holde pitstop fra shoppingræset, kan du tage noget god mad og en øl med på vejen. Lige rundt om hjørnet finder man også Eventyrhaven, hvor man kan gå en hyggelig tur, når vejret er godt. Man må derfor sige, at streetfood boden har en rigtig god placering.

Det er Andreas Mai, der står bag streetfood boden, og hvis Kaiseki lyder bekendt, så er det, fordi streetfood stedet også har en bod i Storms Pakhus. Her har de tidligere haft mange kunder, som kom for at nyde deres sushi og pokébowls. Men nu hvor Kaiseki er flyttet længere ind til byen, er der potentiale for, at flere får øjnene op for deres koncept.

Konceptet hos Kaiseki Flakhaven er baos og pokébowls. Hvis du sidder tilbage og er helt forvirret, giver vi dig en lynguide her. Bao er en blød og dampet bolle, der stammer fra Kina og som bliver fyldt med en masse lækre ingredienser. Du kan bl.a. få peking and, rejer eller kylling med en lækker dressing til.    

Vil du prøve kræfter med en pokébowl? Den populære spise er en hawaiiansk ret, som bliver fyldt med ris og en masse grøntsager akkompagneret af laks, tun eller kylling. Og hvis du er vegetar, er der også lækre pokébowls til dig. 

Hos Kaiseki laver man også japas, som er en sammensmeltning af Japan og tapas. Så som man nok kan regne ud, er det små retter til deling, men i stedet for chorizo og brød får man fx dumplings og tangsalat. 

Hvis du er glad for street food i den asiatiske ende, så er det med at tage et smut forbi Kaiseki Flakhaven. Her får du god mad og god service - og som en bonus er priserne relativt SU-venlige.
Adresse

Flakhaven
5000 Odense C


Kontakt info

Mail: betterandyhu@gmail.com
Telefon: 42 92 96 09


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11:30-21:00


Fredag - lørdag: 11:30-22:00


Søndag: 11:30-21:00