Juliette


I hjertet af Aarhus finder du Juliette. Juliette er en hyggelig fransk café og brasserie med lækkert mad til rimelige priser. Helt konkret finder du caféen på Jægergårdsgade 54. Der findes mange caféer i Aarhus, men Juliette er absolut et sted, der er værd at besøge, hvis du er vild med det franske køkken, og du alligevel befinder dig Aarhus. Juliette i Aarhus er et sted fyldt med lækre retter og god stemning. Lyder det som noget for dig? Så kan du læse med her.

Der findes mange gode steder i Aarhus, hvor du kan slå dig ned og spise en god portion mad eller nyde en kop kaffe, og her er Juliette på Jægergårdsgade 54 bestemt ingen undtagelse. Juliette er et uformelt og hyggeligt brasserie, hvor atmosfæren er i top. Du kan både sidde indenfor i de hyggelige lokaler eller udenfor i brasseriets gårdhave, hvis vejret vælger at vise sig fra sin gode side. Lokalerne rustikt indrettet, hvilket er med til at skabe en moderne og hyggelig atmosfære i caféen. Du bliver mødt af personalet med et stort smil, hvorfor betjeningen og stemningen i caféen er rigtig god. Derfor kan du forvente at betjeningen vil gøre sit bedste for at give dig en dejlig oplevelse. Endvidere bliver maden i caféen også anrettet på en måde, hvor det er tydeligt, at der bliver kælet for detaljen. Og hvem ved? Det kan være dit næste billede på Instagram skal være fra et besøg hos Juliette. Den smukke anretning af den lækre mad og de flotte omgivelser er ihvertfald oplagte til at blive foreviget med et billede.

Når du tager et nærmere kig på menukortet, vil du hurtigt lægge mærke til de mange muligheder, som Juliette tilbyder sine gæster. Hver weekend kan du for eksempel komme på besøg i caféen og nyde godt af deres lækre brunch buffet. Her kan du vælge mellem alt fra fransk yoghurt, røræg, hjemmebagt kage og frisk frugt til croissanter og friskbagt rugbrød. Her er der virkelig mange muligheder, hvorfor vi også vurderer prisen for brunch buffeten som rimelig. Du kan læse meget mere om brunch buffeten på caféens egen hjemmeside, hvis det lyder som noget for dig. En lækker brunch buffet fra Juliette er en oplagt måde at starte sin weekend på.
Frokostmenuen hos Juliette byder også på lidt forskelligt, hvis du er på jagt efter noget lækkert efter en lang dag med læsning. Du kan blandt andet vælge mellem alt fra en lækker tærte, oksetatar til et udvalg af forskellige sandwiches, hvor der bestemt vil være en variant, der vil falde i din smag. Er du på shoppingtur med din veninde i Aarhus, kan I med stor fordel også nyde en dejlig kop kaffe i caféen sammen med et lækkert stykke kage. Du kan også nyde en lækker croissant hos Juliette, hvilket næsten er et must i det fransk inspirerede brasserie. Mulighederne er mange hos Juliette, og det er absolut et hyggeligt brasserie hvor maden bliver kælet for.
Om aftenen kan du eksempelvis vælge mellem 2-retters menu eller 3-retters menu, hvor du kan supplere med en dertilhørende vinmenu. På caféens egen hjemmeside, kan du læse, hvad tavlemenuen byder på, så du kan få dig et indtryk af, om du synes, det lyder som noget for dig.

Det er oplagt at nyde sin mad i caféen, men hvis du mere er i humør til at nyde de lækre specialiteter hjemme i stuen, så kan du også det! Du har nemlig mulighed for at bestille mad hos Juliette som take away. For at bestille take away, skal du ringe til caféen. 

Er I et større selskab, der skal ud at spise, kan det være en rigtig god idé på forhånd at reservere et bord, så I er sikret pladser hos Juliette. Du kan også forkæle din veninde, mor eller kæreste med et gavekort fra Juliette. Dette kan du gøre via caféens egen hjemmeside.
Juliette er også en café, der er meget aktiv på de sociale medier, hvorfor du med stor fordel kan kigge nærmere på caféens Facebook-side eller profil på Instagram. Her bliver der løbende postet flotte billeder af personalet, lokalerne og den lækre mad! Således kan du få et meget bedre indtryk af, om Juliette skal være målet for dit næste cafébesøg i Aarhus. 

Juliette er helt sikkert et besøg værd for dig, der er vild med god mad inspireret af fransk comfort food. Her kan du få lækker mad, hvor betjening er i top. Endvidere er stemningen også ganske uformel, hvilket bidrager til den hyggelige stemning. Alt i alt, får du hos Juliette en gennemført caféoplevelse, som du kan forkæle dig selv og dine venner med som belønning for en veloverstået eksamen eller lignende. Du finder Juliette i hjertet af smilets by, hvorfor du nemt kan komme hertil, uanset om du i forvejen bor i Aarhus eller ej.
Adresse

Jægergårdsgade 54, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 21 54 54
E-mail: info@juliette.dk


Åbningstider

Alle dage: 10.00 - 23.30


Website

Juliette 's website