Idrætsklinikkens Kursuscenter, Massageskolen

Idrætsklinikkens Kursuscenter, Massageskolen


Idrætsklinikkens Kursuscenter også kaldet Massageskolen tilbyder uddannelse af massører indenfor dybdegående fysiologisk massage.

Skolen der ledes og ejes af Søren Pedersen er uddannet fysioterapeut og har tidligere arbejdet som fysioterapeut for OB’s superligahold, og her indhentet viden og erfaring indenfor området. – Derfor kan du være sikker på, at skolen bygger på et professionelt fundament, hvor massagen er i fokus.

Her bliver du sikret en seriøs uddannelse, med undervisning af flere forskellige fagligheder, der sikrer dig en bred viden og mange kompetencer. Således vil du møde undervisere der normalt arbejder med massage i forbindelse med sportsskader, genoptræning, afspændingsmassage mm. Endvidere vil du få undervisning ved lægeuddannede, ergoterapeuter, fysioterapeuter og lign. der alle sikrer en god bund for dit kommende arbejde som massør.

Udover en omfattende mængde af teoretisk viden, vil du på skolen endvidere få en omfattende mængde praktisk erfaring med faget. Her er det nemlig vigtigt, at du er tryg ved arbejdet og ved hvordan man tager ordentligt fat og virkelig gør en forskel for fremtidige kunder.
Adresse

Sdr. Boulevard 17A
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 2016 0353‎


Mail: info@ikkc.dk


Website

Idrætsklinikkens Kursuscenter, Massageskolen's website


Idrætsklinikkens Kursuscenter, Massageskolen