identity hair

identity hair


Hos Identityhair på Overgade 31 i Odense er deres fokus at gøre salon behandlingen så miljøvenlig som muligt. Derfor anvender de kun Organics farver og Evos miljøvenlige produkter.

Det er Identity's målsætning, at alle deres kunder får en oplevelse af velvære, forkælelse og naturligvis et professionelt engagement omkring dit hår.
 
Læs selv lidt videre om deres salon og team af dygtige frisører, og benyt dig eventuelt også af online booking systemet, når du ønsker at bestille en tid. Om salonen:

I salonen finder du ejeren Bodil, som med sine snart 30 år i brancen har fuldstændig styr på alt, hvad der rører sig inden for branchen. Bodil blev uddannet i 1984 i Odense og har arbejdet som frisør i Svendborg og Odense samt 5 år hos Stuhr i København. Hun har bl.a undervist på Stuhr Skolen i København, Norge og Sverige.

Bodil udtaler: "Mit fokus er højt service niveau til alle vore kunder samt høj trivsel blandt mine engagerede kollegaer"

I salonen finder du også 2 assistener: Julie og Karina


Julie: Jeg elsker kombinationen af det kreative samtidig med, jeg har med mennesker at gøre.

Karina:"Jeg er altid klar til at inspirere dig og komme med gode råd til klip og farvevalg mv."

Uanset hvad man ønsker sig af sin frisør, kan identity hair være behjælpelig. Her kan man blive klippet efter behov uanset, om det er en trimning, eller man skal til den helt store gallamiddag. Identity hair bruger kun de bedste produkter til deres behandlinger, så du er altid sikker på dit hår er i gode hænder. Salonen er indrettet på den måde, at man straks føler sig velkommen. Som en fast del af din behandling bliver du altid tilbudt kaffe/the/vand, hvis du ønsker dette.

Identity Hair forhandler bl. a andet:

Evo:
En produktlinie der udelukkende består af miljø venlige produkter. Produkterne indeholder hverken parabener eller sulphater.

Moroccanoil:
Er unikke hårprodukter, der er basseret på arganolie. De er fyldte med antioksidanter samt vitamin E + A. De gør håret stærkt og tilfører det fugt.

Organic color systems:
- Miljøvenlige farver
- Indeholder ikke amoniak
- Farverne er basseret på naturlige ingredienser
- Giver en fantastisk glans

Udover dette forhandler Identity Hair også GHD´s stylere samt føntørre og neglelakker fra Essie.

Studenterguiden.dk anbefaler varmt identity hair, og det er helt sikkert et sted, som er et besøg værd.
Adresse

Overgade 31
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6311 1231

E-mail : mail@identityhair.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 - 17.30
Onsdag: 09.00 - 17:30
Torsdag: 10.00 - 19.30
Fredag: 09.00 - 17.30
Lørdag: 08.30 - 13.30


Website

identity hair's websiteidentity hair
identity hair
identity hair
identity hair