Heidi's Bier Bar - Odense

Heidi's Bier Bar - Odense


Midt i hjertet af Odense finder du Heidi’s Bier Bar. Selvom du befinder dig i Odense, bliver du ført direkte til de tyske alper, med ægte afterskistemning. Det foregår selvfølgelig med store skummende fadøl og dans på bordene til den lyse morgen, alt i mens den bedste popmusik blandet med alt det velkendte afterskimusik banker ud af højtalerne. Lige så snart du træder ind, bliver du modtaget af store smil af tyrolerklædte bartendere, som langer den ene store skummede øl over disken efter den anden. De kvindelige bartendere er selvfølgelig klædt i tyrolerkjoler og har lange fletninger, hvor de mandlige bartendere er iført lederhosen og tyrolerhat. Hvis dette lyder som noget, du gerne vil opleve, så kan du med fordel besøge Heidis Bier Bar i Odense på adressen Vestergade 75.

På Heidis er der rigeligt med plads at slå sig løs på og mange border der skal danses på inden solen står op. Uanset om du er til støvledans på bordene, at stå i baren og flirte med de søde tyrolere alt i mens du nyder en kold øl eller at skråle om kap med Dj Ötzi i mens du ryster numsen på dansegulvet, så er det at finde på Heidi’s. Du kan også komme forbi om torsdag til Beer Pong. Hvad end du ønsker at tage et smut forbi torsdag, fredag og lørdag, så er dette muligt, da de holder åbent disse dage.

Hvis du ønsker at være sikker på at få et bord, kan i booke det på Heidi’s hjemmeside, hvor i så også får halv pris på alle drikkevare, hvis du bestiller dem på forhånd og kommer inden kl. 24. Hvis du ønsker at holde en privatfest for alle dine venner, er Heidi’s også lige stedet for dig. Du kan holde festen gratis og få lige præcis den fest du ønsker. Det søde personale byder selvfølgelig gerne ind med en masse gode idéer til hvordan din fest bliver årets fest, men du bestemmer i bund og grund helt selv hvordan din fest skal udforme sig.   

Så er du vild med afterski, øl i lange baner og fest til den lyse morgen, hvor du kan danse så fødderne gør ondt og skråle med på det ene hit efter det andet, så du ikke kan snakke i flere dage uden at være hæs? Så er Heidi’s Bier Bar lige stedet for dig! Her får du alt det bedste ved at gå i byen, som er god stemning, velkendt musik, billig øl, pæne piger og flotte fyre samt et virvar af festglade mennesker, der er kommet af samme grund som dig – at have the time of their lives! Så næste gang du skal i byen, så læg endelig vejen forbi Heidi’s Bier Bar, her garanteres du en aften du sent vil glemme. Du vil helt sikkert huske aftenen for de gode drinks, festglade mennesker, sjove dansegulv samt bartendere i tyrolertøj.

Heidis Bier Bar ligger i hjertet af Odense og mange unge tilbringer deres byture her grundet den helt særlige stemning.
Heidis Bier Bar er bygget op som et afterski-sted med en atmosfære, der emmer af tysk tyroler-kultur og serveringen håndteres med elegance af piger i korset og mini-skørt og mænd iklædt lederhosen. Personalet er altid smilende og glade og festen på Heidis Bier Bar er altid vild.

Musikken er et bredt udvalg af populære danske klassikere, kendte afterski-hits (f. eks DJ Ötzi og Hermes Houseband) til alt slags musik, som altid sørger for, at der er fyldt på dansegulvet - og bordene til den lyse morgen. Heidis Bier Bar er et sted du bare bør prøve - der er altid liv og glade dage, men du skal være hurtigt ude, da der ofte er tendens til kødannelse foran indgangen. En god idé vil være at at booke et bord sammen med dine venner. Yderligere information kan findes på Heidis Bier Bar's egen webside.

Har du lyst til at prøve noget nyt, smage en tysk specialøl og danse på bordene sammen med en masse andre glade mennesker til lyden af afterski hits, så skal du helt bestemt opleve en aften på Heidis Bier Bar i Odense!

Skal du holde fest?
Skal du holde en stor fest med studiet, eller mangler I bare en god fredagsbar, tilbyder Heidis Bier Bar særaftaler til studerende. Kontakt odense@heidisbierbar.dk for at lave et studiesamarbejde!
Adresse

Vestergade 75
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 31 73 73 17
E-mail: odense@heidisbierbar.dk


Åbningstider

Torsdag: 20:00 – ??
Fredag:  20:00 – 05:00
Lørdag:  20:00 – 05:00


Website

Heidis' WebsiteHeidi's Bier Bar - Odense
Heidi's Bier Bar - Odense
Heidi's Bier Bar - Odense
Heidi's Bier Bar - Odense