Giraffen

Giraffen

I Odense Banegårdscenter ligger den ikoniske restaurant og bar, Giraffen. Helt konkret har restauranten derfor adresse på Østre Stationsvej 27 i Odense. Restauranten er et anerkendt spisested blandt unge og studerende i Odense, hvor der serveres god og autentisk dansk mad, til rimelige priser, så selv studerende kan være med. Om du er til gammeldags æggekage med flæsk, pariserbøf, tarteletter eller stegt lever, så kan du få det hos Giraffen.

Giraffen har en god og central placering lige midt i banegårdscentret, og de har formået at gøre lokalerne hjemlige og hyggelige. Du mærker den uhøjtidelige og varme atmosfære, så snart du træder ind i restauranten, hvor du bliver hjerteligt budt velkommen. De altid søde og snakkesalige medarbejdere nyder at hygge om deres gæster, og den gode gedigne danske mad smager, som mormor lavede den. På menukortet er der et væld af forskellige retter, og derfor kan de fleste også finde noget hos Giraffen, som de har lyst til at prøve. Du kan spise alt fra pariserbøf med rødbeder, løg, peberrod, kaper og æggeblomme til en lækker herregårdsbøf med ærter, pommes frites og bearnaisesauce. Muligheder hos Giraffen er mange.

Med personalets mange års erfaring i branchen, er du altid sikker på at få en professionel betjening og servering hos Giraffen i Odense. De friske og udadvendte tjenere sørger nemlig for, at du altid føler dig velkommen i restauranten, og de er altid klar til at tage imod din bestilling. På denne måde får du her en rigtig god restaurantoplevelse - fra start til slut. 

Er du på farten, kan det også gøres hurtigt og enkelt HER!

Giraffen frembringer lækre, traditionelle danske retter til yderst studievenlige priser. Faktisk har Giraffen rigtig mange retter til under 100 kr. på menukortet, og det kan alle vist være med til. Trods den lave pris, bliver der hverken sparet på kvaliteten eller størrelsen af portionerne, og maden er altid veltilberedt og smagfuld.

Med udvalget af restauranter og caféer i Odense, hvor du finder mad fra alverdens lande, kan det være rart med et sted, hvor du kan spise traditionel dansk mad. Giraffen er et oplagt sted at få sig en middag, eller en øl, hvis man alligevel er på banegården og har lyst til at nyde en portion god dansk mad. Det er dog synd, hvis man går glip af Giraffens glæder, blot fordi man ikke befinder sig på banegården. Tag ind evt. en fredag med vennerne og spis god dansk mad til små penge og få jer et par øl, inden turen går videre i byen. Giraffen kan være et oplagt sted at starte weekenden! Det vil I bestemt ikke fortryde. Hvis I spiser frokost på den hyggelige restaurant, vil det efterfølgende være en idé at besøge Kongens Have i HC Andersens by, Odense Zoo  eller udforske resten af Odense Centrum. Både gågaden og havnen er blot få minutters gang fra banegårdscenteret. 

På Studenterguiden.dk har vi ikke kunnet finde andet end gode anmeldelser af Giraffen, hvorfor vi varmt kan anbefale stedet Kunderne. fremhæver særligt den hyggelige stemning, de altid smilende tjenere og de velsmagende og store portioner, til helt favorable priser. Giraffen er altid et besøg værd, om du har lidt tid, inden du skal i biografen, inden dit tog afgår, eller du bare vil smage den gode danske mad, så er Giraffen bestemt en restaurant, der er værd at besøge.Bestil bord online


Adresse

Østre Stationsvej 27
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 14 05 14
E-mail: giraffen@postkasse.com


Åbningstider

Restaurantens åbningstider:
Alle dage: 10.00 - 23.00


Køkkenets åbningstider:
Mandag - onsdag: 12.00 - 21.30
Torsdag - lørdag: 12.00 - 22.00
Søndag: 12.00 - 21.00 


Website

Giraffens websiteGiraffen
Giraffen
Giraffen
Giraffen