Gastroteket


Gastroteket er et af de mere hippe caféer og restauranter i Odense, hvor man blandt andet kan få lækre, franske delikatesser. De er optaget af den mad, som du køber i butikken og får serveret, smager af noget. Det er derfor, at de først og fremmest går efter smagen, når de skal vælge råvarer. Derudover går de også op i dyrevelfærd og økologi, hvilket også afspejler sig i deres leverandører.
Selve restauranten har en hyggelig atmosfære, og stilen er rustik, rolig og hjemmelig.

Man kan både få brunch, frokost og desserter. Hver tirsdag er der brasserieaften, hvor der serveres rustikke retter a la 'mormormad', simremad, og grillmad. Hver onsdag er der fiskeaften, og vin og charcuteri om torsdagen. Fredag er der langbordsmiddag med 5 retter og vin, som indtages sammen med de andre gæster. I weekenden er der weekendfrokost samt brunchmenu. Så der er noget for en hver smag. Det eneste du skal gøre, er nu at vælge hvilken slags mad du ønsker og så bestille et bord.
Har du fået serveret noget mad eller vin, som du rigtig godt kunne lide, har du mulighed for også at købe det med hjem til en god pris.

Ønsker du mad til at tage med på farten, kan de også klare det. De tilbyder en færdigret, som er den samme ret, de serverer på tirsdagens grill-aften, og den vil derfor være klar om onsdagen. Derudover kan du også få mad på fad, som skal bestilles senest dagen før.

Gastroteket er blevet kendt for sin gode mad i topkvalitet til rimelige priser, men er samtidig et af de finere steder i Odense. Ønsker du at bestille et bord på Gastroteket kan det gøres på deres hjemmeside eller pr. telefon 28 18 01 11. Så du skal endelig ikke tøve, så ring eller skriv allerede i dag og bestil et bord.
Adresse

Nørregade 39
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 28 18 01 11

Man kan også skrive til dem direkte på Gastrotekets hjemmeside.


Åbningstider

DELIKATESSE

Man: lukket
Tirs-fre: kl. 11.30-18.00
Lør: kl. 10.00-16.00
Søn: lukket

KØKKEN

Der serveres mad inden for følgende tidsrum:

Man: lukket
Tirs-fre: kl. 11.30-21.30
Lør: kl. 10.00-21.30
Søn: lukket

Bordreservation anbefales generelt.

Sommerlukket i uge 28- 29 (fra den 10.07.17 til og med 23.07.17)


Website

Gastroteket 's website