Fruens Bøge Tennisklub

Fruens Bøge Tennisklub


Fruens Bøge Tennisklub er en alsidig tennisklub, som blev grundlagt i 1930 af en gruppe veletablerede borgere i den lille selvstændige Dalum Kommune som ligger syd for Odense. Tennisklubben har en lang historie med både op- og nedture.
 I dag er klubben præget af idyl, harmoni og venskab.
Her er der er plads til alt fra nybegyndere og rutinerede, børn, pensionister, motionsspillere og turneringsspillere.
Uanset om du svinger ketcheren som Caroline Wozniacki, eller taber ketcheren ligeså snart du får den i hånden, er Fruens Bøge Tennisklub klar til at tage hånd om dig.
Lige siden opstart har Tennisklubben lagt vægt på socialt samvær, og drejer sig ikke kun om turneringstennis.

Tennisklubben gør sit bedste for løbende at forbedre faciliteterne og omgivelserne for dets medlemmer og spillere. Af samme årsag har Fruens Bøge Tennisklubs bestyrelse etableret tre søjler: Motion, sport, elite. Der vil altid være en søjle medlemmerne kan støtte sig til uanset niveau, aldersgruppe og/eller mål. Fruens Bøge Tennisklub ønsker at der skal være plads til alle.

Miljøet omkring ungdoms/juniorholdene er utrolig stærkt, da både forældre og elite-spillere bruger deres tid på, at give en hjælpende hånd i klubben.
Klubben har eksisteret i mange år, og derfor er der også opbygget en stor veteran-afdeling. Veteran-udvalget er en aktiv del af klubben, som jævnligt forbedrer forholdene for den ældre generation af spillere i FBT.
Der er desuden elitespillere både på herre- og damehold i FBT, så nu kan man opleve tennis på højeste plan i Danmark på Fruens Bøges baner.

I 2014 blev Fruens bøge Tennisklub desuden kåret til at være ÅRETS TENNISKLUB.
Dette skyldes stor kontinuitet fra bestyrelsen sode. Formænd og kasserere holdt i årtier, og denne konstante indsats fra klubbens æresmedlemmer, har dannet grundlag for den Fruens Bøge Tennisklub, som klubben er i dag.
Adresse

Dalumvej 95F - 5250 Odense SV


Kontakt info

Telefon: 66 17 89 02
E-mail: info@fbt-tennis.dk


Website

Fruens Bøge Tennisklub's website