Friis Frisør

Friis Frisør


Friis Frisør er en toplækker frisørsalon beliggende i et lille hyggeligt område i Odense SV.

Linda, salonens ejermand, er uddannet i Odense, og har arbejdet otte år i København.
Hun har arbejdet som freelance tekniker, og har derfor et godt indblik i permanenter, farvning og hårprodukter. Hun har haft sin helt egen salon i mere end 17 år, og du vil derfor som kunde blive mødt med stor erfaring og høj kvalitet. Linda er desuden modebevidst, og forstår sig ikke mindst på de nyeste trends.

Frisørerne hos Friis Frisør i Odense udviser stor kærlighed og kæmpe passion for og i deres arbejde. Det gør frisørerne til utroligt kvalitetsbevidste og kompetente helt ud til fingerspidserne.
Det vigtigste for de ansatte er, at du som kunde altid føler dig velkommen, og at du bliver hørt.
Der bliver lyttet til dine ønsker, så du får det helt rigtige look, som du ønsker dig. For at opnå det bedste resultat er god og nærværende kommunikation nemlig en væsentlig faktor. Med stor professionalisme bestræber frisørerne sig på at skabe helhed mellem tidens trends, dine ønsker og din personlighed, så du får den frisure, der passer helt perfekt til dig. Der er høj kvalitet i det arbejde, frisørerne lægger i din frisure, så du kan trygt stole på, at du er i gode hænder.

Der tilbydes klip og farvning til mænd, kvinder og børn, ligesom der tilbydes permanenter og vejledning i hårprodukter til fair priser.

Du vil opleve at blive behandlet som en prinsesse, når du sætter dig i frisørstolen. Du er i centrum, og du bliver tilbudt at bladre i alverdens magasiner, mens du nyder en varm kop kaffe og lækker chokolade. Du er derfor altid sikret en god oplevelse, og du kommer ikke til at føle dig som endnu et nummer i rækken.
Adresse

Dalumvej 72, Odense


Kontakt info

Tlf.: 70 87 88 25
E-mail: lindajuulfriis@gmail.com


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag-torsdag: 9:00-17:00
Fredag: 9:00-18:00
Lørdag: 8:00-12:30


 


Website

Friis Frisør's websiteFriis Frisør
Friis Frisør