Fredo's Coffee Right

Fredo's Coffee Right


Fredo’s er kold kaffe serveret med varm sjæl og søde delikatesser.

Normalt er kold kaffe ikke den foretrukne drik blandt kaffeelskere. Men Fredo’s har specialiseret sig i den italienske specialitet, som nu serveres af den franske Désirée Abitbol i det tidligere posthus i Brandts Passage. Freddo betyder kold på italiensk, og derfor passer navn og kaffemenu på hinanden. Désirée har valgt det kendte italienske mærke illy, som du sikkert har set i diverse cafeer i udlandet.

Alt er så lokalt som muligt. Stolene er fra butikken på den anden side af gaden og Désirée har indgået et samarbejde med Odense Chokoladehus som leverer henholdsvis de søde sager, som macarons, tærter og flødeboller samt La Piazetta, som står for levering af foccaciaerne og bageren Det Gode Brød står for de økologiske boller og veganske specialiteter. Fredo's har desuden et lækkert sortiment af svenske og italienske øl, franske vine og selvfølgelig Champagne og Crémant.

Bestil en lækker kop Frappé eller espresso her.

Fredo’s er indrettet på en meget urban, rå måde, som man ser det i Rom eller New York. Den spændende belysning i loftet komplimenterer de rå betonmure og det kunstnermiljø, som omgiver caféen i Brandts Klædefabrik. Det er en kaffebar for den kræsne kaffeentusiaster, som sværger til koldbrygget, Frappé eller økologisk kaffe. Det er en delikatesse-bar for dig med den søde tand eller for veganere, der foretrækker specialiteter fremfor en almindelig kop kaffe.
Ud over kaffe og delikatesser kan du også få frozen yoghurt, friskpresset juice, matchaccino, smoothies og milkshakes.

Der er længe åbent i weekenden, så du også kan nyde en aftenkaffe eller fredagsøl. Kom ind og hold en pause fra hverdagens stress med en espresso eller Fredo’s egen Cappuccino. Måske bliver du endda så bidt af det at du bliver inspireret til at købe en espressomaskine og en pose hele bønner, så du selv kan brygge din egen kaffe derhjemme, når du ikke kan komme ind forbi Fredo’s.
Det er de bedste kaffebønner der findes, som kaffen brygges på. Det lover de.

Studenterguiden anbefaler at du starter dagen med en god kop kaffe hos Fredo’s. Savner du dine ferier eller dit udlandsophold i Paris, Rom eller Athen, så kig ind forbi. Hvis du ikke ved hvad du skal vælge iblandt de mange delikatesser og kaffetyper, så vil Désirée guide dig.

Køb din kolde svenske øl, franske vin eller italienske kaffe her
Adresse

Brandts Passage 31 G
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 35 14 20 14
E-mail: Da@fredoscoffeeright.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag 09.00-17.30
Torsdag - fredag  09.00-22.00
Lørdag                 10.00-22.00
Søndag                12.00-17.30


Website

Fredo's Coffee Right's websiteFredo's Coffee Right
Fredo's Coffee Right
Fredo's Coffee Right
Fredo's Coffee Right