Flora Bubble Tea


Bubble Tea - hørt om konceptet? Flora Bubble Tea i Odense finder du på Vestergade 17 i hjertet af skønne Odense - lige i nærheden af Magasin og Starbucks på gågaden. De populære drikke har den seneste tid været meget fremme på både Instagram og Tik Tok, og nu har trenden fået sit eget lille sted midt i H.C. Andersens by.

Hvis du ikke har smagt bubble tea før, vil vi kort introducere dig for, hvad du kan forvente af drikken. Det er en frisk drik, som drager associationer til en form for iste. Den søde sirup giver din te ekstra smag, og de sjove bobler, du kan “sprænge” i munden, er en glimrende gimmick. Alt i alt en drik, der også vil gøre sig godt på et post eller en story på din Instagram-profil, hvis du mangler et godt foto til dit feed. Bubble Tea er en forfriskende drik, som du kan tage med to-go på en gåtur med din veninde. Når du først har smagt bubble tea, kan det meget vel være, at der ikke går længe, før du skal have en til. 

Flora Bubble Tea åbnede i november 2020, så stedet er ret nyt i det odenseanske gadebillede. Og vi er glade for, at konceptet har fundet sin vej til byen. Stedet har en stilren indretning, som indbyder folk til at komme forbi og smage den spændende drik. Når du er hos Flora Bubble Tea, kan du mixe din egen bubble tea ud fra forskellige slags tea, smag og bobler. Du kan hos Flora Bubble Tea vælge mellem mange forskellige smagsretninger, så der burde være noget enhver smag - både for de voksne og helt unge.

Hvis du synes, Flora Bubble Tea lyder som noget for dig, så kan du suse ind på stedets Instagram-profil og følge med der. Selvom Flora Bubble Tea er et nyt sted, er der allerede flotte og farverige billeder på profilen, som du kan kigge på. Du kan også følges med på Facebook, hvor Flora Bubble Tea også har en side, hvor der løbende bliver opdateret med spændende nyt. 

Hvis du er træt af den sædvanlige frappé eller latte to-go, så kan det være, at du skal smage en bubble tea, næste gange du er ude, og tørsten melder sin ankomst. Flora Bubble Tea har sin beliggenhed i hjertet af Odense, og er derfor oplagt at besøge, hvis du trænger til en forfriskende drik midt i din shopping-tur. 
Adresse

Vestergade 17
5000 Odense C


Kontakt info

E-mail: flora.tea.odense@gmail.com


Åbningstider

Mandag - torsdag: 12.00 - 19.00
Fredag - søndag: 11.00 - 20.00


Website

Flora Bubble Tea's website