Emils Hot House


Når man skal hjem fra en lang, lang bytur med en rumlende mave og et tomt køleskab, er det nærmest rutine at finde natmad et sted i byen. Et godt sted at slutte byturen af, er Emils Hot House på Vestergade 17. 

Emils Hot House ligger lige ved Flakhaven, hvor Rådhuset har plads. Pizzeriaet ligger lige op ad A Hereford Beefstouw og Rådhuskælderen, så du har helt sikkert lagt mærke til stedet, når du er gået ned langs gågaden.   

Selvom der er siddepladser, er det ikke, fordi I kan tage hele vennegruppen med ned og spise. Det er derfor mest oplagt at tage pizzaen med hjem, uanset om det er på vej hjem fra byen eller morgenen efter.  

Emils Hot House ligger som sagt næsten lige op af Rådhuskælderen, hvor mange nok har været i de sene timer. Rådhuskælderen er en bar med karaoke til, hvor der er garanti for en god aften. Fordi man hurtigt får noget for pengene på Rådhuskælderen, bliver man også okay hurtigt fuld. Så der er det fantastisk nemt, at man kan få pizza, bare man går op ad trapperne. 

Emils Hot House ligger også kun et stenkast fra værtshuse som Bodegaen, City Club og Aya Club. Så det er betryggende at vide, at man kan få et godt slice pizza i nærheden. Fra fredag til lørdag har de nemlig åbent helt til kl. 07:00, så selvom I først lige har drukket sidste omgang kl. 06:00, kan I stadig nå at få lidt natmad.  

På pizzeriaet er Deep Pan deres specialitet. Det er en tykkere bund, som er lidt mere luftig end en almindelig italiensk pizza. Men der er selvfølgelig mulighed for at få både med tyk og tynd bund. 

På deres pizza bruger de en speciel pizzasauce, som er lavet efter en traditionel opskrift. Som altid kommer der masser af mozzarella ost og oregano ovenpå. Hvis I er flere, der skal have stillet sulten efter en masse druk, kan I enten bestille en maxi eller familie. En maxipizza kan deles mellem to personer og en familiepizza kan deles mellem 6-8 personer. Så er det også lidt hyggeligere at spise natmad sammen. 

Der er alle mulige toppings at vælge mellem. Du kan få deres Pizza Hot Special som fås med pepperoni, oksekød, kylling, skinke, rød peber og oliven ovenpå. En pizza til en ægte kødelsker. Er du måske snarere det modsatte, så kan du få deres Hollywood pizza. Det kan være lidt svært at finde natmad som vegetar, men heldigvis kan du få en pizza med champignon, spinat, ananas, løg og rød peber ovenpå.        

Er du mere til en pita efter byen, kan du også få det. Du kan både få kebab, rullekebab eller sandwich. Lyder burger mere som noget for dig, kan du bestille alt fra cheeseburger til bacon cheeseburger.   

Et godt sted at få stillet sulten og komme af med den sidste mængde alkohol er på Emils Hot House. Der er utallige varianter pizza at vælge imellem, og du kan slutte aftenen af på en god måde.  
Adresse

Vestergade 17
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 18 18  


Åbningstider

Mandag - onsdag: 11.00 - 22.00
Torsdag: 11.00 - 06.00
Fredag - lørdag: 11.00 - 07.00
Søndag: 12.00 - 22.00


Website

Emils Hot House's website