Dorte E. Coiffure

Dorte E. Coiffure


I den sydlige del af Odense, nærmere betegnet Højby, finder du Dorte E. Coiffure, en professionel frisørsalon, hvor de tilbyder dig skønne behandlinger til overkommelige priser. Salonen er hyggeligt indrettet, og man føler sig straks tilpas og velkommen. Du bliver modtaget af salonens ejer Dorte, der sammen med hendes 4 dygtige ansatte, alle elsker at gøre dit besøg til en fantastisk oplevelse. Kreativiteten er i top, så uanset om du skal have en helt ny frisure og stil, eller om du bare skal have trimmet lokkerne, er Dorte E. Coiffure det oplagte valg.  

I salonen finder du ikke mindre end fire frisører, som står klar med deres sakse og gode humør. Teamet består af Dorte, som er indehaver af salonen, og som hun har haft i mere end ti år. Dorte er desuden uddannet make-up artist, så du kan være helt sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne. Du finder hos Dorte E. Coiffure også de smilende og kompetente frisører Lea, Sofie og Dorthe, samt eleven Sarah, som også er uddannet make-up artist. Alle indgår i et godt og tæt samarbejde, og har hver deres kompetencer.

Du kan nemt og enkelt booke din tid online - hvorfor vente?

Personalet går meget op i de nyeste trends indenfor skønhed, hår og makeup, og holder sig altid opdateret på diverse kurser, så de nyeste teknikker kan komme i brug. Du er altid sikret vejleding i at holde dine nye sunde lokker ved lige, og med deres produkter fra American Crew, Tigi og Orofluido, kan i sammen finde det, der er det helt rigtige til dig og dit hår. Hos Dorte E. Coiffure er det vigtigt, at skåne miljøet og ikke belaste håret unødigt, derfor er alle deres farver ”grønne”, og dermed er du sikret, at de ikke gør skade på dig eller naturen! 

Studenterguiden.dk har kun hørt godt om Dorte E. Coiffure! Priserne er meget SU-venlige, især taget det høje niveau i betragtning. Ud over gode priser og behandlinger, føler man sig straks tilpas i salonen, og du går som kunde altid derfra med et smil på læben. De søde frisører står altid klar med råd og vejledning, og har du et spørsgmål, er du velkommen til at kigge forbi salonen i Højby. Studenterguiden.dk giver Dorte E. Coiffure vores varmeste anbefalinger!

Book din tid allerede nu - online, enkelt og nemt!
Adresse

Højbyvej 44
5260 Odense S


Kontakt info

Telefon: 6592 0202


 


Åbningstider

Mandag   Lukket        
Tirsdag    09:00-17:30
Onsdag    07:00-17:30
Torsdag   10:00-19:00
Fredag     09:00-17:30
Lørdag     08:00-


Website

Dorte E. Coiffure's websiteDorte E. Coiffure
Dorte E. Coiffure
Dorte E. Coiffure