Den Smagløse Café og Bar

Den Smagløse Café og Bar


Den Smagløse, er både en café og en bar, der har eksisteret siden 1995. Den ligger på Vindegade i hjertet af Odense. Der er en finurlig stemning, da indretningen er meget speciel. Klientellet er både unge og gamle og der er lidt til en hver smag! I baren er der mange spil og der er helt sikkert et spil, der falder i din smag. Du kan blandt andet udfordre dine venner i backgammon, skak, ludo, kort og selvfølgelige er der også terninger og raflebægre, hvis I skulle beslutte jer til at spille en gang Yatzi, Meyer eller Løgn. 

På Den Smagløse kan du både opleve hyggelig stemning, fest, musik og quiz. Hver mandag er der quiz, hvor en del af overskuddet på alle de øl i køber og de penge i bruger på selve quizzen, bliver givet til velgørende formål. Men et spil Meyer eller en mandagsquiz bliver altid lidt sjovere med en øl i hånden. Så der er selvfølgelig et stort udvalg af både danske og udenlandske øl på Den Smagløses menukort. Der er selvfølgelig også mulighed for, at drikke andet end øl. Der er blandt andet specialrom og en masse andre former for alkoholiske drikke. Du finder helt sikkert noget, der falder i din smag. På den smagløse er alle velkomne, og du kan komme som du er. Deres slogan er også ”Den Smagløse – No dresscode” hvilket også indikerer, at alle kan komme præcis som de er og stadig føle sig velkommen. 

Så hvis du har brug for en hyggelig aften med vennerne, hvor der både er mulighed for at spille en masse spil, høre god musik og vigtigst af alt, drikke en masse bajer, så stemningen er i top. Så er Den Smagløse helt klart at besøg værd. Kom som du er og kom med godt humør, så kommer resten helt af sig selv. 
Adresse

Vindegade 57 st.
5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon: 66 12 75 66


Åbningstider

Mandag:12:00 - 01:00
Tirsdag - Onsdag: 12:00 - 02:00
Torsdag - Lørsdag: 12:00 - 03:00
Søndag: 12:00 - 22:00   


Website

Den Smagløse Café og Bar's websiteDen Smagløse Café og Bar
Den Smagløse Café og Bar
Den Smagløse Café og Bar
Den Smagløse Café og Bar