Den Smagløse Café

Den Smagløse Café


Den Smagløse Café i Odense C er et finurligt sted med en helt speciel stemning. Indretningen minder om din oldemors stue eller din tyske onkel Udos campingvogn, så du kan være sikker på, at hygge er i højsædet! Den Smagløse Café har eksisteret siden 1995, og du finder caféen med beliggenhed på Vindegade 57. 

Hos Den Smagløse Café er der en finurlig stemning, og du vil hurtigt vil bide mærke i, at indretningen er meget speciel. Blandt klientellet findes unge og gamle, og der altså ingen tvivl om, at der hos den Smagløse er plads til alle. I baren er der mange spil og der er helt sikkert et spil, der falder i din smag. Du kan bl.a. udfordre dine venner i backgammon, skak, ludo, kort, og selvfølgelig er der også terninger og raflebægre, hvis I skulle beslutte jer til at spille en omgang gang Yatzi, Meyer eller Løgn.
På den Smagløse er alle velkomne, og du kan derfor komme, som du er. Deres slogan er også ”Den Smagløse – No dresscode” hvilket også indikerer, at alle kan komme præcis, som de er og stadig føle sig velkommen. 

På Den Smagløse kan du både opleve hyggelig stemning, fest, musik og quiz. Eksempelvis er der hver mandag quiz, hvor en del af overskuddet bliver givet til velgørende formål. Generelt sørger Den Smagløse Café for at have en masse spændende arrangementer at byde på, og du kan på caféens hjemmeside og Facebook-side holde dig opdateret på seneste nyt. 

Find Den Smagløse Café på Instagram her.

Hvis du har brug for en hyggelig aften med vennerne, hvor der både er mulighed for at spille en masse spil, høre god musik og vigtigst af alt, drikke en masse øl til studievenlige priser, så er Den Smagløse Café et oplagt bud. Når det kommer til udvalget på menukortet, så kan du bl.a. vælge mellem en masse danske og udenlandske øl! 

Kom som du er, og kom med godt humør, så kommer resten helt af sig selv. 
Adresse

Vindegade 57 st.
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 75 66
E-mail: info@densmagloesecafe.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 12.00 - 01.00
Torsdag: 12.00 - 02.00
Fredag - lørdag: 12.00 - 03.00
Søndag: 12.00 - 00.00


Website

Den Smagløse Café's website