Den Økologiske Pølsemand


Ønsker du at få noget mad på farten mens du befinder dig i centrum af Odense? Så kan du med fordel tage et smut forbi Den Økologiske Pølsemand, som du finder beliggende ved Brandts Klædefabrik! Så hvis du har brug en god gammeldags ristet pølse med brød, eller en anden god klassiker fra pølsevognen, blot i en økologisk udgave, så skal du besøge Den Økologiske Pølsemand!

Den Økologiske Pølsemand, også kaldet DØP, har haft stor succes, specielt ved Rundetårnet i København, hvor du sikkert har oplevet den før, og nu har den fundet sin vej til Odense. Pølsevognen har fået omtale i flere store medier, blandt andet New York Times, Los Angeles Time og Guardian, hvilket altså fortæller noget om, hvor specielt konceptet er, og hvor omtalt DØP er. Derudover har pølsevognen modtaget flere priser, eksempelvis Årets Spisested.

I denne pølsevogn er det ikke blot den almindelige pølsevogns-oplevelse. DØP skiller sig nemlig ud både ved smag og fylde. Derudover er denne den eneste økologiske pølsevogn på Fyn. Yderligere er kvaliteten på blandt andet brødet også specielt, da det er langtidshævet surdejsbrød, som er bagt på rugmel og hørfrø. Pølserne er garneret med rodfrugtsmos. Det er derfor en helt anden smagsoplevelse at tage et smut forbi DØP.

DØP beskriver sig selv som en pølsevogn med økologisk og sund fastfood af høj kvalitet. Det traditionelle menukort er her opfrisket, og dermed har de sørget for, at pølsevognen nu er et ordentligt sted at spise.

Så ønsker du et friskt og nyt pust på den klassiske pølsevogn, til at få med på farten eller spise ved vognen, så er det hos Den Økologiske Pølsemand beliggende ved Brandts Klædefabrik, du skal kigge forbi! Yderligere er priserne også fornuftige, og derfor budgetvenlige til dig som studerende. Så forkæl med en økologisk hotdog, hvis det lyder som noget for dig!
Adresse

Brandts Passage, 5000 Odense


Website

døp.dk