Den Danske Zoneterapeut Skole

Den Danske Zoneterapeut Skole


Den Danske Zoneterapeut Skole, DDZ - Bygger bro mellem ny og gammel viden.

Siden 1985 har Den Danske Zoneterapeutskole (DDZ) uddannet professionelle zoneterapeuter, massører og andre alternative behandlere indenfor kinesiologi, hot stone, øreakupunktur og neuromuskulær terapi.

DDZ er en anerkendt skole som uddanner sine elever til RAB (Registreret Alternativ Behandler) som er momsfritaget. Kurserne er godkendt til RAB efteruddannelsespoint, som du kan bruge på et senere tidspunkt.

Med 30 års erfaring i undervisning og uddannelse af zoneterapeuter med mere, får du en rigtig god grundlæggende uddannelse fra en veletableret skole. Skolen tilbyder blandt andet hjemmestudier via deres eSchool.

På den måde kan du tilpasse uddannelsen ind i dit liv uden at ændre betydeligt i dette. Der er et højt fagligt niveau, hvilket afspejles i de krav der stilles til både undervisere og elever. Underviserne er blandt andet læger, fysioterapeuter, tandlæger, psykoterapeuter og mange andre alternative behandlere. Nogle af de faste undervisere har undervist i blandt andet zoneterapi i mere end 20 år.

Både på skolen og når du er færdiguddannet får du råd og vejledning hvis du har nogle spørgsmål du ikke selv kender svaret på. Der holdes altid øje med hvordan den nyeste forskning udvikler sig, så undervisningen kan følge dette og så de studerende får de bedste og nyeste værktøjer at arbejde med.

Når du er færdiguddannet på skolen er du klar til at starte din egen klinik. Du vil allerede have bygget en lille kundekreds op, og du har også fået en grundlæggende undervisning i markedsføring og opstart af virksomhed.
Adresse

Tornerosevej 72
2730 Herlev


Kontakt info

Telefon: 5123 7723
E-mail: ddz@ddz.dk


Åbningstider

Hver dag fra 08:00-16:00


Uddannelser

Zoneterapeut

Neuromuskulær terapi

Hot Stone Massage

Kinesiologi

Øreakupunktur


Website

Den Danske ZoneterapeutskoleDen Danske Zoneterapeut Skole
Den Danske Zoneterapeut Skole
Den Danske Zoneterapeut Skole
Den Danske Zoneterapeut Skole