Øreakupunktur

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København Ingen SU eller løn Erhvervsuddannelser Folkeskole Den Danske Zoneterapeut Skole
By København
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Adgangskrav Folkeskole
Uddannelsesinstitution Den Danske Zoneterapeut Skole
Øreakupunktur

Ligesom fødderne har særlige zoner der påvirker andre dele af kroppen, som man kan behandle gennem zoneterapi, har øret også særlige zoner, som kan påvirkes og behandles gennem øreakupunktur.

Øreakupunktur er udviklet af Paul Nogier, som var en fransk neurolog i 1950’erne. Oprindeligt er øreakupunktur opstået og benyttet i Kina, hvor de også har lavet et kort over øret, der viser de punkter man skal stikke nålene i for at opnå den bedste behandling.

Via behandling med øreakupunktur kan du genoprette balancen i kroppen. Hver enkelt lille punkt i øret svarer til en kropsdel. Det er dog ikke bare at sætte nåle i øret og håbe på det bedste, men det handler om den rette placering og hvordan du kan forstærke eller svække effekten med forskellige teknikker. Disse teknikker lærer du så du kan behandle smerter, stress og ubalance i kroppen. Særligt stress og følelsesmæssige problemer kan behandles med denne behandlingsform.

Den såkaldte 5 punkts metode kan også benyttes til at hjælpe folk af med dårlige alkoholvaner, rygestop eller andre former for misbrug. Derudover kan det afhjælpe psykisk syge og folk med for højt blodtryk.

På kurset vil du skulle stikke nåle i de andre deltagere. Alle materialer bliver stillet til rådighed. Kurset foregår på Den danske Zoneterapeutskole. Tilmelding er senest 14 dage før kursusstart. Find det næste kursus her og tilmeld dig.

Underviseren er Karina Colding der har arbejdet som og undervist i Akupunktur, Kinesiologi, Zoneterapi i mere end 23 år.Specielle adgangskrav

For at deltage på øreakupunkturkurset er det et krav at du har forhåndskendskab til meridianlære og de 5 elementer i den traditionelle kinesiske akupunktur. For 250 kr. kan du købe et kompendie af skolen så du kan forberede dig og deltage på lige fod med de andre deltagere.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Den Danske Zoneterapeut Skole dig med mere information om hvordan du bliver Øreakupunktur