Kinesiologi

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København Ingen SU eller løn Erhvervsuddannelser 9 dage Folkeskole Den Danske Zoneterapeut Skole
By København
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Adgangskrav Folkeskole
Uddannelsesinstitution Den Danske Zoneterapeut Skole
Kinesiologi

Kinesiologi er ikke som man måske skulle tro en behandlingsform fra østen, men er opstået i USA i kiropraktikkens verden. Dens virkemåde går på at behandle de skavanker der er i kroppen med tryk.

Kinesiologi er studiet af menneskekroppens bevægelser, ydeevne og funktion som gennem anvendelse af biomekanik, anatomi, fysiologi, psykologi og neurovidenskab. Det er ofte brugt i sportssammenhænge, da sportsudøvere skal kunne bruge deres krop så effektivt som muligt for at opnå de bedste præstationer. Dermed er kinesiologi en meget passende videreuddannelse for en sportsmassør eller idrætslærer, som ønsker at fokusere mere på den videnskabelige del og forskningsrelaterede emner indenfor dette område.

Derudover kan ergoterapeuter, fysioterapeuter også få glæde af dette kursus.

Udgangspunktet for kinesiologien er at din krop kender sig selv og viser tegn på ubalance. Disse tegn lærer du at aflæse med dette kursus, så du kan påvirke kroppen tilbage i det stadie der er det bedste for den. Grundprincippet er at hver muskel har en indvirkning på organerne, så hvis et organ er svækket er en muskel det også, og ved at styrke denne muskel kan man påvirke organet tilbage igen til den stabile form.

På kurset lærer du også hvordan du tester og afbalancerer musklerne og energierne i kroppen med forskellige teknikker så du kan give dine klienter en ny energi og overskud i hverdagen med det samme.

Kurset tager i alt 8 dage plus en ekstra aften.

Tilmeld dig her og kom til Kinesiologikursus på Den danske Zoneterapeutskole.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Den Danske Zoneterapeut Skole dig med mere information om hvordan du bliver Kinesiologi