Hot Stone Massage

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København Ingen SU eller løn Erhvervsuddannelser 2 dage Folkeskole Den Danske Zoneterapeut Skole
By København
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Adgangskrav Folkeskole
Uddannelsesinstitution Den Danske Zoneterapeut Skole
Hot Stone Massage

En meget gammel massageform fra blandt andet Hawaii er Hot Stone massage, som er blevet meget populær i Vesten i de senere år. Det er også en meget almindelig massageform i Østens behandlingsformer. Det har været meget naturligt at bruge varme sten på Hawaii, da de blev opvarmet af vulkanerne. Stenene opvarmes kun til 55 grader så de er behageligt varme og klienten ikke brænder sig på dem. Det er også typisk lavasten der bliver opvarmet til formålet. Massageformen starter ud med at varme kroppen lidt op med duftende olier, hvorefter der masseres i dybe lange strøg over kroppen så der fremmes en oplevelse af sammenhæng i kroppen.

Det er en meget holistisk massageform, hvor du arbejder med kroppens energibaner, som løser op for blokeringer og giver klienten både en fysisk og åndelig balance.

Klienten vil føle at kroppens spændinger forsvinder sammen med lavastenene og den dybdegående massage. Derfor er det en meget effektiv og passende massagetype til at løsne op for både fysisk og psykisk stress.

Det er en mere omfattende massagetype på grund af de varme sten, hvilket også klassificerer den som en meget eksklusiv form for massage, der heler krop og sjæl. Klienten vil slappe helt af og opnå en meditativ tilstand. En fuld behandling varer 1½ time.

Kurset er henvendt til behandlere, som ønsker at udvide deres udvalg af massageformer, så de kan tilbyde mere eksklusive og varierende massageformer. Dermed kan en behandler også tage sin praksis i en mere wellness-rettet behandling.

Kurset varer to dage og foregår på Den danske Zoneterapeutskole. Seneste tilmeldingsfrist er 14 dage før kursusstart. Se her hvornår kursusstarten er og tilmeld dig.Jobmuligheder

Udvidelse af behandlingsformer i egen klinik.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Den Danske Zoneterapeut Skole dig med mere information om hvordan du bliver Hot Stone Massage