Neuromuskulær terapi

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Erhvervsuddannelser 4 dage Ingen Den Danske Zoneterapeut Skole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Den Danske Zoneterapeut Skole
Neuromuskulær terapi

Mange sportsfolk får ofte nogle skader som skaber problemer i kroppen, der kan være svære at behandle med en form for terapi alene. Her kan neuromuskulær terapi være en effektiv behandlingsform.

Behandlingen er specielt udviklet og kombineret af zoneterapi, akupressur og muskelmanipulation. En af pionererne inden for zoneterapi, Ove Bonnesen, har udviklet denne behandlingsform, og har i samarbejde med Rigshospitalet kørt forsøg på patienter med astma i 1990’erne.

Det er en meget hurtig og effektiv behandlingsform, som du kan mærke effekten af allerede efter en enkelt behandling. Patienter med piskesmæld kan få forsikringen til at dække omkostninger til behandlinger af denne type. Behandlingen er også kendt som Laudrups hemmelige våben, da han har brugt Søren Malling til at behandle skader på Swansea fodboldholdet.

Uanset om der er tale om en forstuvning, hold i ryggen eller en musearm, så er denne behandlingsform effektiv og har hjulpet mange til en bedre livskvalitet. Kurset giver dig 24 RAB point og tager kun 4 dage at lære.

Tilmeld dig kurset her og få et værktøj du kan bruge i hverdagen eller på dine klienter med god effekt.

Uddannelsen udbydes af Den Danske Zoneterapeutskole.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Den Danske Zoneterapeut Skole dig med mere information om hvordan du bliver Neuromuskulær terapi