Corpus Care Clinic

Corpus Care Clinic


Hos Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til behandling, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære, du bliver behandlet professionelt, taget seriøst og lyttet til. Her er det dig, der er i fokus under hele behandlingen, hvilket der heller ikke bliver lagt skjult på. Klinikkens værdigrundlag bygger på en kombination af menneskelig forståelse og indlevelse, samt et højt fagligt niveau. Corpus Care Clinic tilbyder kvalitetsbehandling med fokus på netop din situation og dine behov. Alle behandlere hos Corpus Care Clinic har tavshedspligt.

Klinikken overholder reglerne for god klinisk praksis, etiske retningslinjer og stiler mod tillidsfuldt samarbejde mellem patient og behandler. Alle behandlere hos Corpus Care Clinic, opdaterer løbende deres faglige viden og derved, er du sikret den bedst mulige behandling - hver gang. Samtidig fører deres viden til at forstå deres patienter og de individuelle behov, de hver især har.

Ejeren af Corpus Care Clinic Farida Strandberg er uddannet indenfor sygepleje i 1990 og har arbejdet henholdsvis på OUH, hjemmeplejen, plejecentre og psykiatrien. Farida er ligeledes uddannet og eksamineret FDZ zoneterapeut, massør, fodplejer og klassisk kinesisk akupunktør.

Corpus Care Clinic tilbyder et væld af forskellige behandlinger, og der vil altid være en der dækker dine behov. Her ser du et uddrag af de mange luksuriøse behandlinger, du kan få:

- Akupunktur
- Zoneterapi
- Massage
- Hotstone massage
- Ansigtsbehandlinger
- Hårfjerning
- Fodbehandling
- Ultra Tone (Slankebehandling)
- Trio Lipo( Ultralyd, muskel stimulation og detox)

På den måde kan du få et overblik over hvilke behandlinger, der passer bedst til dig og din situation. Du kan også læse nærmere om de enkelte behandlinger på deres hjemmeside, hvor du samtidig kan bestille en tid, i mens du alligevel er på Corpus Care Clinic's hjemmeside. Du kan også få flere informationer omkring de mange gode tilbud de tilbyder.

Du har også mulighed for at give et gavekort til en du holder af - en behandling hos Corpus Care Clinic vil med sikkerhed falde i god jord.

Studenterguiden.dk kan varmt anbefale en behandling hos Corpus Care Clinic. Lækker indretning, imødekommende personale og mange forskellige behandlinger gør, at du altid vil kunne finde den behandling, der passer lige netop dig.
Adresse

Jernbanegade 4 1.TH
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 51 20 02 45

E-mail: fs@corpuscare-clinic.dk


Åbningstider

Mandag:  08.30 - 19.00

Tirsdag:   Lukket (dog mulighed tidsbestilling via telefon)

Onsdag:  08.00 - 19.00

Torsdag:  08.30 - 16.30

Fredag:    08.30 - 19.00

 


Website

Corpus Care Clinic's websiteCorpus Care Clinic
Corpus Care Clinic
Corpus Care Clinic
Corpus Care Clinic