Café Vivaldi - Odense


Café Vivaldi i Odense ligger midt i Odense på hjørnet af Vestergade og Jernbanegade. Vivaldi er en cafékæde i Danmark, som blev grundlagt i 1999, og har i dag hele 17 caféer rundt omkring i landet.

Caféen er indrettet med en hyggelig atmosfære, hvor du virkelig kan føle dig velkommen og hjemme. Her er der to etager samt et selskabslokale med plads til 20 gæster i dette lokale. Når vejret er godt, og man får lyst til at sidde ude og nyde solen, er dette muligt, idet der findes hele 80 pladser udenfor caféen, hvor der er mulighed for dette. Her er det altså muligt at nyde det gode vejr samt et godt måltid mad på en og samme tid.

I deres store menukort finder du et bredt udvalg af forskellige god mad samt drikkevare. Deres menukort indeholder blandt andet burgers, sandwich, forskellige salat, brunch, steaks samt cocktails. Så hvad end du ønsker at få en lækker brunch, eller du mere er til en lækker bøf med et glas vin til, så er dette muligt hos Vivaldi. Ønsker du derimod noget sødt til ganen til eftermiddagskaffen, så har Vivaldi kagemontren fyldt med Marlenes kager fra eget bageri. Her har du altså rig mulighed for at føle dig hjemme og spise et stykke kage samt drikke en kop kaffe i deres hyggelige café. Er du ude med vennerne i weekenden, er det muligt for jer at få jer en lækker cocktail, øl eller et godt glas vin til de sene timer på aftenen.

Ønsker du at nyde en brunch buffet med vennerne eller veninderne til en god pris, så kan du få dette hos Vivaldi i weekenderne. Der kan du nemlig finde stor brunch buffet, som serveres lørdag og søndag indtil kl 13.00, hvor du kan spise så meget, som du har lyst til. Denne buffet indeholder både lækkert brød, dejlige oste samt en masse forskellige skønne toppings. Ønsker du i stedet at få serveret din brunch på en tallerken, så kan du få Vivaldis luksus brunch, som serveres mandag til fredag indtil kl 12.00. Denne buffet indeholder næsten alt, hvad hjertet kan begære. Her får du nemlig både skyr, bær, mysli, pølser, bacon, scramble eggs, forskellig pålæg og oste, pandekage med marmelade og ahornsirup, rugbrød samt brød og smør. Derudover kan du vælge mellem juice eller stempelkaffe, så der er helt sikkert noget til enhver smag her.

Café Vivaldi har deres egen Club Vivaldi, hvor du kan få bonus, hver gang du besøger dem. Denne bonus betyder, at du får point, som du kan bruge i deres pointshop. Disse point kan blandt andet bruges til gavekort, gaver eller diverse udvalgte varer på deres menukort. Udover dette får du også aktuelle tilbud sendt til din smartphone, så du altid er opdateret.

Café Vivaldi har derfor noget til enhver smag og pris, så tjek caféen ud, hvis du leder efter en café med hyggelig placering og et godt måltid i hjertet af Odense.
Kontakt info

Telefon: 65 91 50 00


Åbningstider

Søndag - onsdag: 10.00 - 23.00
Torsdag: 10.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 10.00 - 03.00