Viggo's

Viggo's


Viggo's er et yderst populært værtshus og bar, tæt på Odense banegård og gågaden i Odense centrum. Viggo's er mest kendt for deres koncept, "drik en dato - og få dit personlige ølkrus hængt op"

Viggos har gennem mere end 20 år været med til at skabe god         
værtshusstemning i Odense. Publikummet er blandet og her er plads til alle. Musikken spreder sig bredt igennem de forskellige genre, så der er musik for alle! Lokalerne er hyggeligt 
indrettet med ægte pubstemning. Hen over lofter og størstedelen
af væggene, løber guirlander af ølkrus, der alle tilhører stedets gæster
- der har "drukket en dato"

At "drikke dato"

At drikke dato på Viggo’s, er næsten et must hvis du bor Odense.
Gæsterne har igennem mere end 20 år
drukket mere end 40.000 datoer! Derfor hænger der også mere end 5.000 krus, som gæsterne har drukket sig til, i loftet og på væggene.

De grundlæggende regler er simple: Driks ti store fadøl inden lukketid, uden at kaste op eller falde i søvn - og få dit eget personlige krus. Dit navn eller kælenavn bliver skrevet på kruset, så du ikke er i tvivl om, hvilket krus der er dit. Næste gang du drikker en dato, har du mulighed for at drikke det af dit eget krus. Så kan alle dine venner se, at du kan hvad du vil – så længe der er øl involveret.  

Når du så har kæmpet for dit eget krus, skal du huske at forny det mindst én gang om året. Ellers tages det ned, så nye kan komme til. Det går jo ikke! Så husk, at besøge Viggo’s et par gange om året, så du er sikker på, at dit krus fortsat vil hænge i loftet, hver gang du kommer forbi.

Du kan følge med deres hjemmeside hvornår du eller dine venner sidst har drukket dato, eller se hvem der har rekorden for flest datoer. Udover at få drukket en masse øl, er der mulighed for at låne spil i baren. Herved får man ikke blot afgjort hvem der er bedst og hurtigt til at drikke øl, men også hvem, der er bedst til at lyve når i spiller en omgang Mejer.
Adresse

Vindegade 76
5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon: 66 13 80 80
E-mail: info@cafeviggos.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 12.00 - 03.00
Fredag - lørdag:     12.00 - 04.00
Søndag:                 14.00 - 23.00


Website

http://www.viggos-odense.dk/Viggo's
Viggo's
Viggo's
Viggo's