Café Donuts Dk


Hvis du søger et sted, hvor du kan få overdådige donuts i Odense, så har vi stedet til dig: Café Donuts Dk. Her kan du netop få lækre donuts i en nyåbnet donut shop på Albanigade, hvor de serverer en masse forskellige varianter af donuts, så du er helt sikker på at finde én, der passer til netop dig. Butikken finder du helt konkret liggende på adressen Albanigade 21A.

Café Donuts Dk i Odense laver lækre donuts, som er især elsket af deres mange kunder, idet der er så mange forskellige variationer. Hvad end du er til slik, chokolade eller noget helt tredje, så er de den topping, som du drømmer om. Derudover laver de alle deres donuts fra bunden, hvorefter de bliver pyntet op med alverdens forskellige slik og andre søde sager, så deres donuts er iøjnefaldende. Her finder du altså lige præcis den variation, som du står og leder efter, idet deres udvalg er stort. 

Hvis du har en sød tand, så er Café Donuts Dk helt sikkert stedet for dig i Odense, som er værd at tjekke ud. Blot et enkelt kig på disse overdådige donuts er nok til at få mundvandet til at rende. Derudover er deres donuts helt sikkert insta-værdige, så du kan få et lækkert billede til din profil, hvis du køber en donut herfra.

Ønsker du at se billeder af disse lækre donuts? Så vil vi helt sikkert opfordre dig til at tjekke deres Instagram profil ud, hvor de jævnligt deler billeder af deres lækre kreationer, som helt sikkert vil friste til dig at tage et smut forbi.

Hvad end du ønsker at tage din donut med på farten, med hjem eller ønsker at nyde den i deres café, så er dette muligt. Her kan du nyde deres lækre donuts samt få serveret noget lækkert at drikke i form af både varme og kolde drikke, som ligeledes også bliver lavet fra bunden.

Café Donuts Dk ligger ikke langt placeret fra hverken Eventyrhaven eller Mosen i Odense, og derfor kan du med fordel tage dem med til en picnic sammen med vennerne, som helt sikkert ville sætte pris på en lækker overraskelse i form af en syndig donut. Derudover er der også mængderabat på deres donuts, så der er penge at spare, hvis I køber flere sammen.

Hos Café Donuts Dk kører de med 8 faste varianter og 2 nye hver dag, det vil sige de har hele 10 forskellige donuts at vælge imellem. Deres store udvalg kan godt gøre det svært at bestemme, hvis man kun skal nøjes med en enkelt donuts. Dog er der her muligt at få netop den variation man elsker, og så kan du altid prøve en ny variant, næste gang du kommer.

Besøg Café Donuts Dk, hvis du ønsker at smage lækre og overdådige donuts i Odense.
Adresse

Albanigade 21A, st. th
5000 Odense


Kontakt info

Email: info@cafedonuts.dk


Website

cafedonuts.dk