COWI


Fra byggeri og anlæg til støjanalyse og arbejdsmiljø. Medarbejderne i Odense dækker både brede og smalle kompetencer. Med et nyt rummeligt kontor i Odense har vi fået optimale rammer omkring de spændende projekter, vi arbejder med i byen.

Udviklingen går stærkt i Danmarks tredje største by. Og vores 120 medarbejdere er involveret i mange af de opgaver, der tegner fremtiden i Odense:

COWI er bygherrerådgiver på den omfattende omdannelse af Thomas B. Thriges Gade og yder rådgivning i relation til Odense Kommunes Trafikplan og Klimaplan.

Nyt rummeligt kontor

I starten af december 2010 flyttede vi til et nyt domicil på Vestre Stations Vej. Her har vi nu samlet alle vores medarbejdere og deres mange kompetencer under ét tag.

Det giver de bedste betingelser for videndeling og samarbejde på tværs, samtidig med at sociale aktiviteter og tiltag har plads til at spire og sprudle både i kraft af mulighederne på det nye rummelige kontor og nærheden til byens fritids-, og kulturtilbud.

Plads til gæster
På Odensekontoret har vi en aktiv personaleforening, og det nye domicil åbner for flere og større gå-hjem-møder, foredrag og seminarer, der kan glæde og inspirere kunder og kolleger fra hele Danmark.
Adresse

Vestre Stationsvej 7
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 56 40 00 00

E-mail: sec@cowi.dk


Website

COWI's website