CCS Training Center

CCS Training Center


CCS Training Center i Odense er et større styrketrænings- og motionscenter med beliggenhed i centrum af byen. Du finder helt konkret CCS Training Center på Islandsgade 12. I centret har du bl.a. mulighed for at styrketræne, tage til holdtræning og dyrke cardio. Mangler du et nyt træningscenter, som du kan blive medlem af, så kan du med stor fordel tjekke CCS Training Center ud. 

CCS Training Center tilbyder holdtræning indenfor bl.a. cykling, aerobic, fitness-boksning og en del mere. Pæne omklædningsrum, solarium og forholdsvis nye maskiner placerer CCS Training Center som et godt trænings- og motionscenter i Odense. Her får du noget for dine penge. 

Hvis du er i tvivl om, hvilket center i Odense du skal starte medlemskab hos, så kan du hos CCS Training Center først bestille en gratis prøvetime. På den måde kan du måske komme nærmere, om CCS Training Centeret er noget for dig.

Når det kommer til priser, så ligger priserne hos CCS Training Center som udgangspunkt i den lidt højere end eksempelvis ved andre træningscentre i Odense. Priserne er dog stadig på et acceptabelt niveau, taget alt det du får i betragtning. På træningscentrets egen hjemmeside kan du læse meget mere om de forskellige typer af abonnementer, og hvad disse indeholder.
Adresse

Islandsgade 12
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 63 12 35 35
E-mail: info@ccs.dk


Åbningstider

Alle ugens dage: 04.00 - 24.00 (gælder for medlemmer)

Se hjemmeside for receptionens åbningstider. 


Website

CCS Training Center's websiteCCS Training Center