Bronuts Donuts Denmark - Odense


Har du en sød tand og er du vild med donuts? Hvis du bor i Odense eller omegn, så har vi en god nyhed til dig: du kan få lækre donuts hos Bronuts Donuts i Odense på adressen Vesterbro 55! Her kan du få lækre donuts i alverdens forskellige afskyggelser og toppings. Hvad end du er til karamel, chokolade eller noget helt tredje, så er du sikker på at finde en donut til netop dig hos Bronuts Donuts.

Bronuts Donuts Denmark er åbnet af de to venner, Türker Alici og Ninos Oraha. Denne donutbutik havde en stor success på de sociale medier allerede inden start, da de inden butikkens åbning i august 2019 allerede havde over 13.000 følgere. Dette tal er i skrivende stund steget til hele 90.000 følgere, og det er derfor nemt at sige, at Bronuts har stor success på deres sociale medier platform. Ejeren startede butikken, idet de selv troede på, at der var et kæmpe marked for donuts, idet folk ofte længes efter andet end slik og chokolade. De to venner har selv en kæmpe passion for donuts, og derfor var det oplagt at starte netop denne donut-shop op sammen. De stræber efter at give kunderne en god oplevelse samt noget lækkert til maven.

Deres donuts kommer i mange forskellige variationer, og du kan vælge imellem 16 til 18 forskellige donuts. Ifølge ejerne vil deres donuts være kendetegnet ved, at det kun er fantasien, der sætter grænserne. Dette er tydeligt i deres udvalg af donuts, som ofte er varierende, idet deres kreationer er yderst kreative. De har eksempelvis lavet variationer af donuts med eksempelvis gifler, kitkat, skumfiduser, vingummi, mælkesnitte, oreo, kinder chokolade, lakrids og meget, meget mere. Nogle af deres donuts er faste på menuen og andre er varierende. Ejerne anvender blandt andet deres Instagram til at sørge for, at deres kunder kan lide deres udvalg. Her ligger de jævnligt billeder op af dagens udvalg, for at vise det til deres kunder, samtidig med at kunderne har mulighed for at komme med feedback.

Det er tydeligt, at kunderne hos Bronuts er glade for butikken, deres service og deres udvalg. Der deles nemlig dagligt billeder fra kunderne med deres donuts, som Bronuts vælger at videredele på deres egen Instagram. På denne måde er der en tæt relation mellem kunderne og butikken, hvilket også er med til at styrke deres sociale medie platform, som er vigtig for butikken.

Til dine donuts kan du blandt andet købe kaffe og milkshake, som du kan nyde ved siden af din lækre dessert. Du kan vælge at købe dine donuts til at nyde i selve butikken, købe dem med hjem eller få dem leveret med Wolt, hvis du bor i nærheden. Der er derfor rig mulighed for at få en lækker donut, hvis du bor i Odense eller omegn. Disse donuts er helt sikkert værd at opleve, hvis du har en sød tand, så kom forbi denne donutshop og få en bid.
Adresse

Vesterbro 55
5000 Odense


Website

Bronut's Instagram