Breum Coffurre


Breum Coffurre er en lille salon der blev grundlagt tilbage i 2005, hvor ejeren Hanne Breum byder dig velkommen til et øjebliks forkælelse. Fra det øjeblik du træder ind, er Hanne Breum klar til at forkæle dig. Hendes vigtigste opgave er at sørge for, at du føler dig godt tilpas og får den bedste oplevelse. Så du på en måde har fået så god en behandling, at du får lyst til at komme tilbage og fortælle alle dine venner om dette lille hyggelige sted.

Hvad der hurtigt slår dig når du træder indenfor er, hvor lille og intim salonen er. – Sjældent vil du opleve, at der er to kunder på én gang. Derfor kan du altid være sikker på en hyggelig atmosfære hvor det altid er dig der er i centrum. Dette betyder blot ekstra forkælelse og tid til at være nærværende. Det er virkelig et sted man føler sig velkommen, og har lyst til at komme tilbage til.

Hanne har mange års erfaring indenfor faget, og for hende betyder det meget, at du altid går fra hendes salon med et smil på læben. Derfor bruger hun altid god tid til hver kunde, og sikrer altid at dine ønsker og drømme bliver hørt. Ud fra disse ønsker finder i sammen ud af hvilken behandling du skal have, og hvad der er bedst for dit hår. Derfor skal du blot være åben og ærlig, får du det bedste resultat.

Udover flere af de sædvanlige behandlinger, som klipning og farvning, udføres der hos Breum Coffurre også opsætninger af håret. Dette er blandt andet konfirmations- og brudeopsætninger med mere, hvor næsten enhver drøm kan imødekommes. Her finder i også sammen en løsning, som du er tilfreds med. Udover at yde en service ved at farve og/eller klippe dit hår, gør salonen også brug af en masse stylingsprodukter, der bliver blandt andet benyttet ghd produkter, som du også kan købe i salonen. Du er den vigtigste, og når det kommer til hår, skal der aldrig gås på kompromis. Hvilket bestemt heller ikke er tilfældet hos Breum Coffurre. Så bestil en tid allerede i dag, eller tag et kig forbi salonen, så du ved selvsyn kan se og mærke den hyggelige intime atmosfære, som salonen emmer af.    
Adresse

Risingsvej 15
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 41617179


Åbningstider

Tirsdag - Fredag
9:00-17:00


Breum Coffurre
Breum Coffurre