Bønnelands Køreskole

Bønnelands Køreskole


Bønnelands Køreskole ligger i Odense SØ, tæt på Tornbjerg Gymnasium, Bilka og Universitetet.

Køreskolen består af mindre hold end hos de fleste andre køreskoler i byen, hvilket er en fordel for dig som elev, idet der er mere tid til dig og dine behov. Samtidig er det med entusiastisk og personlig tavleundervisning, hvor der er plads til humor uden at seriøsiteten går tabt i forløbet. De små hold betyder også større fleksibilitet i planlægning af køretimer, således at du kan minimere dit fravær.

Der er desuden stor forståelse for, at vi alle er forskellige og at der derfor kan være behov for at se på teorien fra en lidt anden vinkel, for således at fremme indlæring og forståelse. Alt dette skaber de bedste forudsætninger for at bestå prøverne i første forsøg. I henholdsvis 2013 og 2014 har alle med undtagelse af en håndfuld elever bestået teoriprøven i første forsøg!

Få et hurtigt indblik i, hvordan et motorrum fungerer!

Kørekort i en fart - tilmeld dig online nu!

Mere end bare et kørekort!
Hos Bønnelands Køreskole bliver du altid mødt med et smil og godt humør, og du vil hurtigt opleve at du er i trygge hænder hos kørelærer Morten. Det er vigtigt for Bønnelands Køreskole, at du under og efter hele undervisningsforløbet føler, at det har været en god og lærerig oplevelse at tage kørekortet. Morten besidder en stor ro og tålmodighed, som i selv hektiske trafiksituationer smitter og er med til at skabe forudsætningerne for at lære at bevare ro og overblik i pressede situationer.

Kørelærer Morten Bønneland siger:Det er vigtigt for mig, at jeg viser vejen til god og konstruktiv kørsel ved at udvise ro og tålmodighed i bilen med eleven, samt at skabe den nødvendige tryghed for eleven, således at man fokuserer på at bevare overblikket og træffe de rigtige valg. Ved at skabe en god stemning i bilen, skaber vi sammen de bedste forudsætninger for god kørsel – og så glæder eleven sig til igen at skulle sidde bag rattet næste gang vi mødes.

Bønnelands Køreskole lægger især vægt på elementer som sikkerhed, opmærksomhed, og konstruktiv adfærd i trafikken, således at du i sidste ende ikke bare står med et kørekort i hånden, men også besidder forståelsen og færdighederne til at begive dig ud i trafikken som en sikker og ansvarlig bilist. Dette starter i teorilokalet med en god og solid undervisning, som under hele forløbet understøttes ved at praktisere de gode egenskaber i bilen og i trafikken, hvor kørelæreren sætter ekstra fokus på de udfordringer, som volder den enkelte elev problemer.

Bliv godt kørende - tilmeld dig nu

Desuden vil du opleve, at du har én og samme kørelærer gennem hele forløbet, fra første teoriaften til kørekortet er i hånden. Morten står for undervisningen i teorilokalet, i bilen, på manøvrebanen og på køreteknisk anlæg. ”Det betyder meget for mig, at jeg er med mine elever fra start til slut. Det giver mig en bedre forståelse for den enkelte elevs behov, ligesom det giver alle elever en sammenhængende og troværdig undervisning hele vejen.”

Hos Bønnelands Køreskole belønnes man som elev også for den ekstra stærke indsats; består du din teoriprøve med 0 eller 1 fejl i første forsøg, giver køreskolen en ekstra, gratis køretime!

Studenterguiden.dk har en utrolig positiv opfattelse af Bønnelandskøreskole. Morten har en utrolig professionel tilgang til tingene, uden at det bliver kedeligt. Morten går uden tvivl den ekstra mil for, at du som elev hos ham har de bedste forudsætninger for, at bestå første gang! En varm anbefaling herfra.


Studenterrabatter

Melder du og en ven (eller flere) sig til et hold samtidigt, får I hver 600,- i vennerabat på kørekortet. Det er muligt at købe gavekort til køreskolen. Indløsning af gavekort udløser en ekstra, gratis køretime.


Bestil dit kørekort med vennerabat nu!
Adresse

Nøglens Kvarter 201
5220 Odense SØ


Kontakt info

Telefon: 3026 2469
E-mail: bonnelands@hotmail.com


Website

Bønnelands Køreskole's websiteBønnelands Køreskole
Bønnelands Køreskole
Bønnelands Køreskole
Bønnelands Køreskole