Bar'sushi Odense


For lidt over 11 år siden rykkede bar’sushi ind på Læssøegade, og der skete hurtigt ting og sager. Selve bygningen på Læssøegade rummer en helt særlig stemning og en dejlig atmosfære. Perfekt til at huse de kokke, som kan deres sushi-kram.

Bar’sushi har skabt en smuk og autentisk tradition ved at rive døren til køkkenet ned, som normalt ellers har adskilt gæsterne fra det evige omdrejningspunkt, maden.
På den måde vil du kunne følge med i tilberedningen af din mad, når kokkene kaster stjernestøv og kærlighed efter din sushi.

Bar’sushi sætter en stor ære i at kommunikere med deres kunder, så spørg endelig løs, hvis du har spørgsmål til noget inden for sushi-universet. Uanset om du sætter din fod indenfor bar’sushi i Odense, Svendborg, Kolding eller Vejle, er du sikret en god smagsoplevelse.

Bar’sushi deli
Du kan også fange bar’sushi på hjul. Udover deres restauranter kan du tage et smut forbi deres sushi-køkken på hjul. Bar’sushi deli er en food-truck, som triller rundt i bl.a. Skanderborg, Ry og Silkeborg. Kokkene i bar’sushi deli vil trylle fisk og andre fine sager om til hvilket som helst, som du ønsker fra menukortet.


Studenterrabatter

Som studerende må du dagligt kæmpe med økonomien – SU’en spises hurtigt op, inden du får set dig omkring. Bar’sushi kvitterer med 10% i rabat, hvis du medbringer dit studiekort.
Ved online bestilling af take away, så skal du huske at skrive studierabat i kommentarfeltet OG medbringe dit studiekort, når sushien skal afhentes. Du kan ikke få andre til, at hente maden for dig, da det kun er studiekortholderen med et gyldigt studiekort med udløbsdato, som kan afhente.
Adresse

Læssøegade 1, 5000 Odense C


Kontakt info

Tlf.: 66 13 63 00
E-Mail: info@barsushi.dk


Åbningstider

Søndag – torsdag kl. 15:00 - 21:00
Fredag – lørdag kl. 12:00 - 22:00


Website

Bar'sushi Odense's websiteBar'sushi Odense