Bardisken


Bardisken i Odense er et nyt og smart koncept for dig, der skal holde fødselsdag, indflytterfest, julefrokost eller lignende arrangement, hvor du har planer om at forkæle dine gæster med lækre drinks og cocktails. Lyder barkonceptet som noget for dig? Så læs med nedenfor!

Hos Bardisken kan du få en skræddersyet barløsning til dit næste arrangement. Ved booking af Bardisken, får du besøg af erfarne og kompetente bartendere. Bartenderne har flere års erfaring, og ved derfor, hvad der skal til for at skabe en autentisk og god oplevelse for dig og dine gæster. Bartenderne vil forud for din bestilling sammen med dig komme nærmere valget af drinks og cocktails, så du får lige præcis det, du ønsker til dit arrangement. 

Tag kontakt til Bardisken for at høre nærmere om priser, og hvad de kan gøre for dig. Bardisken vil bestræbe sig på at skabe en skræddersyet pakkeløsning i fællesskab med dig. Derfor kan du være sikker på, at de gør deres bedste for, at du får lige præcis det arrangement, du går og drømmer om. Det kan være oplagt at tage kontakt til Bardisken, hvis I er flere om at holde et arrangement, hvor der ikke skal spares på priserne og kvaliteten af drikkevarerne. Bardisken er desuden et genialt koncept for dig, der sætter stor pris på en intim stemning, og som ønsker et hyggeligt arrangement i hjemlige omgivelser. Bardisken giver dig med andre ord muligheden for at kunne fokusere på din rolle vært eller værtinde til dit næste arrangement.

Du kan både følge med hos Bardisken på Facebook og på Instagram, hvor der løbende bliver opdateret med spændende nyt fra det odenseanske barkoncept. 
Kontakt info

Telefon: 42 15 85 90
E-mail: kontakt@bardiskenevents.dk 


Website

Bardisken's website