Bagelboden

Bagelboden


Er du til sprøde bagels fyldt med det friskeste fyld, og serveret med et smil, så er Bagelboden i Vestergade 63 i Odense det helt oplagte valg til netop dig! Her får du lækre bagels med alverdens fyld, samtidig med du også finder et stort udvalg af blandt andet sandwiches, salater, økologisk kaffe, the og saft. Der er derfor et stort udvalg, hvis du vælger at købe din frokost/aftensmad hos Bagelboden. 

Bagelboden er hurtigt blevet kendt i Odense som en af de bedste bagelshops i Odense. Dette er uden tvivl på grund af deres høje serviceniveau, friske gode råvarer og ikke mindst en ambition om, altid at gøre det lidt bedre. Du bliver altid mødt med et smil, når du træder ind ad døren hos Bagelboden. Denne service samt deres lækre mad gør, at man helt sikkert har lyst til at komme igen, når man først har oplevet deres gode service samt deres velsmagende bagels.

Hos Bagelboden kan du både vælge at spise i deres hyggelige café beliggende i hjertet af Odense, eller du kan tage din mad med som takeaway. Hvis vejret tillader det, kan du sidde ude foran caféen ved deres borde og stole og nyde maden i disse centrale omgivelser. Ønsker du i stedet at tage maden med dig, kan du eksempelvis vælge at tage det med ned i mosen, som ligger blot et par hundrede meter derfra, hvor du kan sidde og nyde din bagels i ægte picnic-stil. Hvis du gerne vil have noget lækkert med at drikke til din picnic, så kan du eksempelvis købe en smoothie eller en iskaffe, som du kan nyde i solen ved mosen. 

Når du skal sammensætte din bagel, skal du først vælge, hvilket brød du ønsker. Her kan du vælge imellem almindelig, chili/cheddar, chili/cheddar fuldkorn, fuldorn, spinat/oregano eller grov. Ønsker du i stedet at få en sandwich, kan dette fås som lys eller mørk baguette. Derefter kan du få smurt bunden med enten miracle whip, flødeost natrural eller flødeost med krydderurter. Af fyld kan du enten få kylling/bacon, kalkun/bacon, serrano skinke/ost, chorizo/ost, røget laks eller tunsalat. Derefter vælger du salat, og afslutningvis vælger du en dressing. Derved kan du altså nemt få personliggjort din sandwich, så det passer perfekt til dine smagsløg. Ønsker du at spise ved Bagelboden, men har måske ikke lyst til brød, så kan du i stedet købe en salat, som du også kan få personliggjort ved at vælge netop det fra salatbaren, som du bedst kan lide. Der er derfor noget for enhver smag, når du vælger at købe din mad fra Bagelboden.

Lyder disse lækre bagels som noget som dig, men gider du ikke forlade dit hjem, hvis vejret måske ikke er helt fantastisk eller du blot ikke gider til at gå ud ad din hoveddør? Så kan du faktisk stadig få bagels fra Bagelboden! Du kan nemlig købe din Bagel igennem Wolt appen, så du kan få leveret maden direkte til din dør, uden at du behøver at forlade dit hjem. Der er derfor ingen undskyldning for at ikke købe en bagel, da det næsten ikke kunne blive nemmere end at få dem leveret hjem til dig.

Priserne hos Bagelboden er helt sikkert studievenlige, og du kan få et godt måltid mad til omkring de 50 kroner. Derfor kan det med sikkerhed siges, at du her hos Bagelboden finder et SU venligt måltid, som både er velsmagende og mættende. Derudover har Bagelboden hele 10% studierabat. Hvis du blot viser dit gyldige studiekort, når du køber din bagel, opnår du denne fordelagtige rabat. 

Hvad end du vælger at nyde din mad fra Bagelboden i caféen, med på tur eller få det leveret direkte til døren, så bliver du ikke skuffet. Deres mad smager lækkert, priserne er gode, personalet er servicemindet og caféen er centralt beliggende i Odense. Hvis dette lyder som noget for dig, så køb en bagel hos Bagelboden i dag til frokost eller aftensmad - du vil helt sikkert ikke blive skuffet!

Studenterguiden.dk har selv været så heldige, at besøge Bagelboden, og vi kan give de mange anmeldelser ret(4.9 ud af 5) - Bagelboden er i en klasse for sig selv. Store portioner til meget rimelige priser, lækre friske råvarer og en altid smilende betjening gør bestemt Bagelboden et besøg værd. En varm anbefaling herfra!


Studenterrabatter

10% studierabat.
Adresse

Vestergadee 63
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 22 77 55 53


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: 11.00 - 15.00


Website

Bagelboden's websiteBagelboden
Bagelboden
Bagelboden
Bagelboden