Baboon Coffee


Baboon Coffee er en kaffebar og et kafferisteri beliggende på adressen Albanigade 54 C i Odense C tæt på Benedikts Plads. Med stedet ønsker ejerne af skabe en kaffeoplevelse med karakter af kaffebønner af høj kvalitet, og de ønsker ligeledes at udbrede den gode kaffesmag til alle – men uden det skal koste en formue. Kaffebaren holder åben mandag til lørdag, hvor du kan komme ind og få en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige. For Baboon Coffee er god kaffe en videnskab, der kræver godt håndværk og de rette forhold, og de sætter alt ind på at brygge den bedste kop kaffe til dig.

Hos Baboon Coffee er kaffen i centrum, og stedet kombinerer en unik kaffeoplevelse med hyggelig atmosfære, hvor der er plads til alle. Den behagelige og afslappede indretning indbyder til hygge, hvor alle kan føle sig velkomne, og kaffebaren er det perfekte sted at trække stikket for en stund og slappe af. Den hyggelige og uformelle stemning indbyder til fordybelse og afkobling, og du kan let tilbringe mange timer i de rare omgivelser.

Baboon Coffee ejes af Thomas Mindegaard Jensen og Christian Juul Hansen, og deres mål med kaffebaren er at levere kaffebønner, der skal kunne danne ramme for en særlig smags- og duftmæssig kaffeoplevelse for alle. Det entusiastiske og imødekommende personale står klar til at guide og vejlede dig, og i fællesskab kan I finde frem til din personlige smagsfavorit blandt de mange kaffer.

Baboon Coffee tilbyder forskellige bryggemetoder inden for kaffens verden, og de kan brygge et hav af forskellige typer af kaffedrikke. For kaffenørden, som har lyst til at udfordre sine smagsløg, tilbyder stedet desuden et smagssæt med kaffe brygget på tre forskellige kaffesorter. Men Baboon Coffee er ikke kun et sted for kaffenørden. Alle er velkomne, og de har kaffe for enhver smag.

Til den lille sult tilbyder stedet desuden mange forskellige spiser - alt fra panini, økologiske friskbagte boller med smør og ost til søde sager i form af friskbagte croissanter, muffins, flap jacks og cookies. Alt er lavet af gode råvarer, der harmonerer fuldt ud med kaffens høje kvalitet.

Foruden at være en hyggelig kaffebar med kaffe af allerhøjeste kvalitet, rummer stedet desuden et mikroristeri, hvor alle gæster har mulighed for at købe den hjemmeristede kaffe med hjem.  På den måde kan du tage den unikke kaffeoplevelse med hjem og dele den med venner og familie derhjemme. Du kan desuden benytte webshoppen på deres hjemmeside, hvor du har mulighed for at læse mere om de forskellige typer af kaffebønner, de har, og hvor du med få klik kan bestille bønnerne hjem til dig selv.

Baboon Coffee tilbyder ud over god hjemmeristet kaffe og hyggelige omgivelser forskellige typer af events og arrangementer i kaffebaren. Eksempelvis har de hver måned madklub, som du kan købe billet til i kaffebaren, og de afholder desuden af og til vinsmagning i kaffebaren. Besøg deres Instagram-profil (babooncoffee) for at se, hvornår næste arrangement finder sted.  
Adresse

Albanigade 54 C, 5000 Odense C


Kontakt info

Email: mail@babooncoffee.dk
Telefon: 61 31 44 47


Åbningstider

Mandag til fredag: 09-17.30
Lørdag: 09-15
Lukket på helligdage.


Website

Baboon Coffee's website