Avantgarde Coiffure

Avantgarde Coiffure


Når du træder ind hos Avantgarde Coiffure på Skibhusvej er du ikke i tvivl om at det er dig der er i centrum.

Salonen er en hyggelig trendy frisør, hvor de ser det som deres opgave, at guide deres kunder gennem de mange muligheder, der er for håret. Du kan være sikker på, at de i salonen altid er med på moden og at de er klar til, at lave de nyeste frisurer på dig, hvis det er det du ønsker. Udover at være med på de nyeste tendenser er det vigtigt hos Avantgarde Coiffure, at videregive den bedst muglige kundeoplevelse til alle der træder ind i salonen.
Salonen er ejet af Ketil Nielsen, som har været i klippebranchen i mange år, og du kan derfor forvente at møde et yderst professionelt team, der altid er klar til at tage hånd om dit hår.

Hos Avantgarde Coiffure gør de kun brug af de bedste produkter inden for hårfarve, shampoo, balsam og voks. De gør blandt andet brug af Schwarzkopf, SEAH og Osis+, som alle er kendte og anerkendte frisør produkter. Disse produkter skal være med til at sikre, at den nye frisure holder længere. De forhandler også disse produkter, så du selv kan være med til at vedlige holde håret derhjemme og bibeholde den lækre fornemmelse, man altid har lige efter et besøg hos frisøren. Derudover har du også mulighed for, at købe både glattejern og føntørrere i god kvalitet i salonen.

Når du træder ind i salonen finder personalet sammen med dig, ud fra dine ønsker og deres vurdering af dit hårs muligheder, den frisure, der passer lige præcis til dig. Så du kan med ro i sindet læne dig tilbage og slappe af, i mens du får både ny frisure og god behandling. Så uanset om du er på udkig efter en frisør, der kan få kontrol over dine slidte spidser, give dig en ny hårfarve eller bare være med til at give dig et nyt look, er Avantgarde Coiffure det perfekte sted at henvende sig. Du kan booke tid hos dem på deres hjemmeside eller via deres telefon. Du finder begge oplysninger i menuen til højre, samt deres åbningstider, som også står anført. Så kontakt endelig Avantgarde Coiffure og bestil en tid, der passer dig. De står klar til at modtage dig med god service og en lækker ny frisure, når du går derfra.
Adresse

Skibhusvej 110
5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon: 66 12 61 61


Åbningstider

Mandag: 9.00 - 17 30
Tirsdag: 9.00 - 17 30
Onsdag: 9.00 - 17 30
Torsdag: 9.00 - 17 30
Fredag: 9.00 - 19.00
Lørdag: 9.00 - 13.00
Søndag: Lukket


Website

Avantgarde Coiffure's website


Avantgarde Coiffure