At Work Skolen

At Work Skolen


At Work Skolen – siden 1994
At Work er “Din garanti for faglighed og kvalitet”.
På At Work Skolen tilbydes du de bedste uddannelser og kurser inden for sundhed, sport og livskvalitet. På skolen lægges stor vægt på kvaliteten af undervisere og det faglige indhold, så de kan sikre dig det bedste udbytte. At Work Skolen uddanner mere end 2.000 elever om året, har daghold, aftenhold og weekendhold, og du kan få undervisning i hele landet eller på Internettet.

At Work Skolens uddannelser henvender sig til såvel private som til virksomheder. På skolen uddannes alle, som har lyst til at arbejde med sundhed, hvilket spænder vidt i alle aldersgrupper, hvor vi uddanner massører, personlige trænere, instruktører, slankekonsulenter, zoneterapeuter, mindfulness instruktører med videre. I virksomheder videreuddanner vi HR-personale, sikkerhedsudvalg, sygeplejersker, farmakonomer, lægesekretærer, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Tværfagligt underviserteam
At Work Skolens underviserteam er tværfagligt, og består af mere end 100 undervisere, herunder læger, fysioterapeuter, sygeplejersker, ernæringseksperter, psykologer, konsulenter, personlige trænere, massører med flere. Underviserne står sammen om at give dig det bedste undervisningsforløb med relevante og brugbare kompetencer. At Work Skolen anvender professionelt undervisningsudstyr, og på uddannelserne og kurserne udleveres grundigt undervisningsmateriale, hvoraf store dele er udarbejdet specielt til At Work Skolen.
Skolen arbejder evidensbaseret, og på uddannelserne benyttes eksterne censorer, såsom læger, fysioterapeuter og ernæringseksperter, hvilket er din sikkerhed for kvalitet. På At Work Skolen har du en unik mulighed for at kombinere uddannelser og kurser indenfor sundhed. De forskellige uddannelser og kurser supplerer hinanden godt fagligt.

Fagligt niveau gennem statusautoriserede fagfolk
Mange kurser og uddannelser indenfor sundhed er ikke underlagt faglige eller andre offentlige kvalitetskrav. Dette har medført et næsten lovløst marked uden kontrol af det faglige niveau, hvorfor At Work altid har sat sig i front ved at fagligheden er forsvarlig. Styrken ved At Work Skolens uddannelser og kurser er, at de primært er udviklet af statsautoriserede fagfolk, så der for eksempel er fysioterapeuter, læger, psykologer med mere bag udviklingen, men ligeledes i selve undervisningen, så der altid er fuld faglig og korrekt undervisning. At Work arbejder sammen med nogle af Danmarks største virksomheder, så det faglige indhold altid står i forhold til, hvad der efterspørges på erhvervs- og sportsmarkedet i dag.

At Net A/S
Under At Work Skolen hører At Net A/S (www.atnet.dk), som varetager vores E-learning samt et forum for tidligere studerende. Mange hundrede kursister fra hele Europa benytter vores E-learning hvert år.

Naturmedicinsk Kursuscenter
At Work Skolen har overtaget Naturmedicinsk Kursuscenter og er stolte af, at kunne tilbyde deres anerkendte uddannelse til zoneterapeut. Naturmedicinsk Kursuscenter har eksisteret siden 1979 og har uddannet tusindvis af elever over årene. Der findes zoneterapeuter og massører fra Naturmedicinsk Kursuscenter over alt i Danmark.

Mere information
Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information. Vi kan kontaktes på vores hovedkontor på Frederiksberg på telefon 44 48 61 00 eller på e-mail info@atwork.dk. Du er altid velkommen til at kigge ind i kontorets åbningstid, som er mandag-torsdag fra klokken 9.00 - 16.00 og fredag fra klokken 9.00 - 15.00.
At Work Skolen


Adresse

Mynstersvej 5, 3 sal
1827 Frederiksberg C


Kontakt info

Telefon: 4448 6100
E-mail: info@atwork.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 09.00 - 16.00
Fredag: 09.00 - 15.00


Uddannelser

Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler

Zoneterapeut

Løbecoach / Løbetræner

Kostvejleder

Certificeret LifeCoach

Certificeret Fitnessinstruktør

Proces Træner

Positiv Psykologi Vejleder

Mindfulness Instruktør

Helse- og Sportsmassør

Styrkekonsulent


At Work Skolen
At Work Skolen
At Work Skolen
At Work Skolen