Positiv Psykologi Vejleder

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Erhvervsuddannelser 8 uger Ingen At Work Skolen
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Varighed 8 uger
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution At Work Skolen
Positiv Psykologi Vejleder

Det der skaber velvære og trivsel i vores liv er ikke kun den fysiske træning og vores fysisk i det hele taget, men også en meget stor del vores psyke. Derfor er den positive psykologi meget vigtig, da den kan håndtere de negative følelser og tanker vi går rundt med eller bliver påduttet dag for dag. En negativ tanke kan hindre dig i at gennemføre de planer du har lagt for dagen. Det gælder også hvis du ønsker at træne, men du ikke kan motivere dig selv. Her kommer positiv psykologi ind og ændrer hele din tankemåde og påvirker den måde du ser dig selv på, så du når dine mål.

Du kan bruge det i det daglige, og du kan bruge det til at nå et større mål, som er meget langt ude i fremtiden. Desuden kan du bruge positiv psykologi til at forebygge sygdom og skabe ægte glæde og motivation omkring dig. Det er ikke alle der har den samme evne til at holde motivationen for at være konstant glad. Derfor kræver det en del træning, og den kan du få med dette kursus.

Du opnår selvfølgelig det bedste resultat, hvis du er indstillet på at ændre dit liv i en positiv retning og ikke bare vil prøve det af for at se om det virker.


Specielle adgangskrav

Prisen for kurset er kun 9.500 kroner.