Aktiv Hypnose


Hypnose kan hjælpe alle, også dig! Så hvis du lider af angst, stress, skal stoppe med at ryge, lavt selvære eller noget helt femte, så prøv hypnoseterapi. Det kan hjælpe dig med at slippe af med alt dette og sørger samtidig for at dit liv bliver meget nemmere.

Aktiv Hypnose er en klinik, der ligger på en sidevej til Nyborgvej i Odense, tæt på centrum. Erik Pedersen, der har klinikken er certificeret masterhypnotisør og psykoterapeut. Hos klinikken kan du vælge mellem en række forskellige behandlinger. Disse behandlinger er blandt andet selvhypnose er der, hvor din egen motivation skal være med til at skabe forvandling. Ved regelmæssigt praktisering kan du ændre uønskede tankemønstre, vaner og adfærd. Hypnosebehandling kan være med til at fjerne dine fobier, angst, tvangstanker, stress, ludomani osv.

Men før du kan behandles skal du finde din personlige motivation. Du skal spørge dig selv om du er oprigtig, når du for eksempel siger: "Jeg er nødt til at stoppe med at ryge" eller "jeg er nødt til at tabe mig"? Er det din egen eller dine omgivelsers stemme, der taler? Når du siger, "jeg vil", er det et stærkt ønske fra dig selv om, at du er klar til forandring i dit liv. Du er selv klar til at blive "en bedre dig". Det er vigtigt, at din motivation for at ændre dit liv er din egen - det er forudsætningen for, at behandlingen virker og du får succes! Det er meget vigtigt du selv er bevidst om dette, derfor er mental forberedelse meget vigtig. Prøv at forestille dig, hvilke forandringer, der vil forekomme, når dit ønske bliver til virkelighed. Hvordan vil dit liv blive bedre? Hvordan har du forberedt dig på at tage imod forandringerne? Hvis du kan forestille dig, hvordan et bedre liv ser ud for dig og hvad der er muligt, så vil forandringerne ske endnu hurtigere. Det er også meget vigtigt at du har et åbent sind og er positiv samtidig med du giver forvandlingen en chance. Sæt dig også ind i, hvad hypnose er og hvordan det virker, samt hvordan det kan hjælpe dig.

Udover selve hypnosen kan du også få et coachingforløb. Hver coaching er anderledes sammenlignet med hypnose og hypnoterapi. Ved at stille de helt rigtige spørgsmål, hjælper Erik Pedersen dig med at finde de rigtige svar. Med coaching finder du frem til den bedste udgave af dig selv. På den måde kan du også finde ud af hvad det virkelig er at du vil opnå med dine behandlinger.

Hvis det er første gang, du bestiller en tid i klinikken, bruger I sammen 30 minutter på at snakke om den opgave, I sammen skal løse. Det vil derfor altid være dig, som er i centrum, hvilket også tydeligt mærkes og gør at du føler dig i trygge hænder. Du bliver her overbevidst om at i sammen kan få løst dit problem og at det du har sat dig for, nok skal komme til at lykkes. Så hvis du har nogle problemer du døjer med og alt dette lyder som noget for dig, eller du blot har et åbent sind, så kan du læse mere og samtidig bestille en tid på hjemmesiden. Du kan også bestille tid, eller blot høre mere om behandlingerne ved at ringe. Så ring allerede i dag og få løst dine problemer!




Adresse

Edv. Brandes Gade 14
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66191715

Mobil: 40323713

Mail: erik@aktiv-hypnose.dk


Website

Aktiv Hypnose's website