Afrodite Hair Design

Afrodite Hair Design


Afrodite Hair Design er en frisørsalon, der ligger i Odense S næsten lige ved siden af Dalum Landbrugsskole, hvorfor der er gode parkeringsmuligheder.

I salonen bliver du mødt af et sødt personale, hvor de lægger vægt på, at hver kunde, som træder ind af døren får en god oplevelse. Skal du have en helt ny frisure, klippet dine spidser eller have farvet dit hår, kan du være helt sikker på, at du er i trygge hænder hos Afrodite Hair Design. Derudover kan du også få lavet en håropsætning eller få lavet permanente krøller.
De følger altid med i de nye trends, og derfor vil de kunne guide dig ud fra dem, så du får det helt perfekte look. Det vil selvfølgelig altid være dig og dine ønsker, der vil være i centrum, så I sammen kan finde frem til det bedste resultat.

Hos Afrodite Hair Design har frisørerne et højt fagligt niveau, og som hele tiden holder sig opdateret på de nye trends. Personalet er altid lyttende og engageret, og du vil altid gå derfra med en god oplevelse og et smit på læben.
I salonen er der en hyggelig atmosfære i rolige omgivelser, og du vil derfor hurtigt kunne koble af fra alle hverdagens gøremål. Du vil blive taget hånd om af et professionelt personale, som kan indfri dine forventninger uanset, hvad du skal have lavet. 

Produkter

Produkterne, som bliver anvendt i salonen er alle økologiske og har svanemærket, hvilket er godt for dig og din hovedbund. Produkterne er fra Paul Mitchell, Goldwell, Ingredien og KMS.
Der fås produkter både med og uden parfume, og de produkter, der indeholder parfume, har en meget lille mængde. Er du i tvivl om, hvilke produkter, som du skal anvende for, at dit hår og hovedbund får den bedste pleje, står de altid til rådighed, så du får den bedste vejledning.

Priser

Priserne er er meget konkurrencedygtige, og på samme tid får du et meget professionelt resultat. Skal du klippes er det altid inklusiv vask uanset køn.

Dameklip: 415,-
Herreklip: 320,-
Farvning: Fra 415,-

Ønsker du, at der altid bliver lyttet til dig og dine ønsker, og hvor du bliver mødt af et professionelt personale, vil Afrodite Hair Design være det helt rigtige valg for dig.
Adresse

Enebærvej 12
Hjallese
5260 Odense S.


Kontakt info

Telefon: 6611 7190


Åbningstider

Mandag: 9.00 - 16:00

Tirsdag: 9:30 - 17:30

Onsdag: 9.00 - 17:00

Torsdag: 9:00 - 18:00

Fredag: 9.00 - 18:00

Lørdag: 8.00 - 12:30

Søndag: Lukket


Website

Afrodite Hair Design's website


Afrodite Hair Design
Afrodite Hair Design
Afrodite Hair Design
Afrodite Hair Design