ASFysioterapi

ASFysioterapi


ASFysioterapi er en tværfaglig klinik, opstartet i 2001 af fysioterapeut Arne Sørensen. Klinikken består af 2 fysioterapeuter, 1 ostepat og 1 massør. ASFysioterapi tilbyder behandling, forebyggelse, samt genoptræning af skader i hele kroppen. De har desuden indført holdtræning og løbeskadeanalyser.

Det helt centrale hos ASFysioterapi er årsagsbehandling. Klinikken tager dine problemer alvorligt, og sikrer dig den bedste behandling gennem deres mange års erfaring. Klinikken holder sig konstant opdateret på den nyeste viden, og du kan derfor forvente, at de tager hånd om dig med stor professionalisme og dygtighed.
Klinikkens behandlere har et tæt samarbejde med hinanden og med deres professionelle netværk af læger, kiropraktorer, psykologer og ortopædkiruger. Samarbejdsforholdene sikrer deres patienter tryghed og et behandlingsforløb af højeste kvalitet. Uanset dit problem vil du blive mødt af den bedste vejledning og topprofessionel behandling.

Træning er en vigtig faktor i behandlinger, da det har en god og langvarig effekt på de fleste skader og forebygger mod skader i hele bevægelsesapparatet. Derfor tilbyder ASFysioterapi holdtræning og individuel træningsterapi i egne lokaler. I holdtræningen lægges der vægt på índividuel vejledning, så du får det optimale ud af din behandling. Træningen bliver varetaget af kvalificerede og meget dygtige fysioterapeuter og engagerede instruktører, der forstår at motivere. Den individuelle træningsterapi foregår med en fysioterapeut eller osteopat. Der tilbydes bl.a. rygtræning, fysisk træning i naturen, Fysio Flow og løb og styrke m.m.

ASFysioterapi tilbyder desuden undervisning og foredrag. Det er kurser og foredrag, som afholdes internt såvel som eksternt. Så hvis du er i gang med en uddannelse indenfor fysioterapi, lægevidenskab eller idræt, så er det bare at springe ud i det. Du vil komme til at møde folk med stor ekspertise indenfor dit interessefelt og udvide dit eget netværk.

Klinikken er lokaliseret i hjertet af Odense, og har derfor gode parkeringsmuligheder for sine kunder.

ASFysioterapi anbefales varmt af Studenterguiden.dk. Hvis du har ondt i ryggen, har brug for massage, kommet til skade og nu har brug for genoptræning, eller hvis du bare ønsker at modtage undervisning er ASFysioterapi ”the place to be”. Klinikken vil tage imod dig med åbne arme, og give dig den bedste behandling.
Er du medlem af ”danmark”, indberetter klinikken direkte til din sygeforsikring.

Book online her, mail info info@asfysioterapi.dk, eller ring på nummeret 63 11 11 59 for at høre mere.
Adresse

Langelinie 29, 2. sal
5230 Odense M


Kontakt info

Tlf: 63 11 11 59
Email: info@asfysioterapi.dk


Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
08.00-17.00
08.00-17.00
07.30-17.00
08.00-17.00
07.30-16.00


Website

ASFysioterapi's websiteASFysioterapi
ASFysioterapi
ASFysioterapi
ASFysioterapi