ADO Style


Centralt i Odense C på adressen Nedergade 1 finder du frisørsalonen ADO Style. Visionen hos ADO Style er, at der skal ydes en kvalitetsbevidst service hver gang og hvornår det passer dig. Åbningstiderne er yderst fleksible, hvilket betyder, at hun blandt andet holder åbent fra 7-19 mandag, onsdag og fredag, så det passer med dit skema.

Indehaveren af salonen ADO Style hedder Anna Dorthe Olesen, og beskriver dig selv som værende en hårnørd. Udover sin salon har hun blandt andet undervist andre frisører rundt omkring i æandet i forskellige extentionsløsninger, været med til blandt andet Fashion Week samt samarbejdet med modeller fra både Unique models og Elite models.

Udover at være uddannelt som frisør, stylist og makeupartist er hun derudover også uddannet hårolog, som kun 15 andre i hele landet. Dette betyder, at hun her tager en hårdtest af alle sine kunders hår, som viser hvordan fugt og styrkebalancen er i hvert enkelt kundes hår. Herefter bliver produkterne sammensat til præcist dit hår.

Produkterne her er parabenefrie og derfor velegnet til dig, hvad end det er fordi du har allergi eller hvis man er gravid. Derudover er produkterne specielt gode til dig, hvis du ønsker at se en forskel i dit hår, samtidig med at du vil være miljøbevidst.

Ønsker du at besøge en frisør, hvor du kan få produkterne skræddersyet til dit eget unikke hår, samtidig med at de er miljøbevidste? Så gik forbi ADO Style til en fantastisk frisøroplevelse.
Adresse

Nedergade 1, 5000 Odense


Kontakt info

+45 23 48 58 24


mail@adostyle.dk


Åbningstider

Mandag 07:00-19:00
Onsdag 07:00-19:00
Fredag 07:00-19:00
Lørdag Efter aftale


Website

adostyle.dk