Natklubber i

Du skal i byen i Aalborg, men hvor skal du tage hen? Studenterguiden.dk har her samlet Aalborgs bedste natklubber. Du kan her let læse om natklubberne, se billeder derfra, se vores bedømmelse af natklubberne, finde vej og kontaktinformationer til dem samt sortere efter deres ølpris, hvis økonomien klemmer.

 

Tilføj din natklub

Ønsker du at få din natklub tilføjet på denne side? Du kan få den tilføjet gratis, såfremt den er relevant for siden, og du kan få en topplacering, såfremt du også yder et bidrag til den forsatte udvikling af Studenterguiden.dk, som er en gratis service for de unge og studerende i Danmark. Over 70.000 unge og studerende bruger denne side, hver måned.

Tilføj din natklub gratis her eller kontakt os på telefon 44 40 81 78 (hverdage 09.00 - 17.00) / e-mail salg@studenterguiden.dk.

Tilføj din natklub gratis online her

  • Kvisten og BarK

    Kvisten og BarK

    Kvisten og BarK er en natklub og bar i Jomfru Ane Gade, der byder indenfor til fest hver eneste weekend Kvisten kan bedst betegnes som diskotek og feststed, hvor der hele tiden er gang i festen. BarK er mere i bar-genren, hvor gode drinks, cocktails og longdrinks er i centrum.

  • Musikkælderen

    Musikkælderen

    Musikkælderen er natklub, hvor der altid er fest og "gang i den" - stemningen er god og priserne fornuftige. Der er en bred musiksmag - alt fra gamle gode danske numre til det nyeste indenfor f.eks. pop og rock, og publikummet er derfor også meget blandet, hvilket er med til at give en god stemning. Der køres med "Happy hour" fra 22:00 - 24:00, dog ikke i november og december…