www.TennisClubOdense.dk


Uanset om du aldrig har haft en ketcher i hånden, eller om du tidligere har spillet tennis, er du altid meget velkommen i klubben. De har hele 12 udendørs grusbaner, samt 1 hardcourtbane – alle af høj standard, klubhus og pragtfulde grønne omgivelser i Ådalen ned til Odense Å lige ved siden af Odense Boldklub (OB).


I vintersæsonen spiller de indendørs på hard court (PlexiCushion underlag som Australian Open) i den offentlige tennishal i Marienlyst med 6 baner og minitennis på Sct.Knuds Gymnasium, Læssøegade 154, 5230 Odense M.

Tennis Club Odense er Fyns største tennisklub og deres vision er ”Den hele klub med plads til alle”. De tilbyder træning uanset alder og niveau og de kan håndtere spillere helt fra nybegynder og op til professionel. de har dygtige og uddannede trænerteams specialiseret i børn og begyndere over ungtalenter til voksne og ældre.

Deres spillere matches altid efter niveau og behov for størst udbytte og uanset ambition er der altid en plads som vil lade dig eller dine børn elske sin tennis. Er ambitionen hygge-, fritid og kammeratskab vil det blive prioriteret og er ambitionen mere konkurrencepræget vil der være rig mulighed for det, deres trænere, som er et internationalt trænerteam med både træner- og spillererfaring, er uddannet til at spotte talenter så de ikke overses, der er i høj grad indbygget konkurrence i den daglige træning da de tror på, at daglig eksponering af konkurrence styrker os alle både på tennisbanen men også udenfor. De sørger for den komplette tennisuddannelse fra ung til gammel.
Adresse

Sdr. Boulevard 172, 5000 Odense C


Kontakt info

 Telefon: 42 50 70 20


E-mail: tennisclubodense@gmail.com


Åbningstider

06.00-22.00


Website

www.TennisClubOdense.dk's website