Ungdomshuset

Ungdomshuset


Ungdomshuset bruges af mange unge, flest i alderen 14-24 år, til kultur- og fritidsaktiviteter.

Du kan deltage i undervisning, bruge projekt kuvøser og værksteder, få rådgivning, samt få opbakning til dine initiativer, så dine ideer kan blive gjort til virkelighed. Du kan også bare komme og hygge i Caféen. Det meste i Ungdomshuset bygger på unges initiativ og energi.

Når dine rene, klare, skøre og vilde ideer skal blive til virkelighed, er Ungdomshuset et godt sted at starte. Af projekter som unge har startet i Ungdomshuset kan nævnes: Folkekøkken, Hardstyle danse event, organisering af koncerter, poesioplæsning, undergrundsfilm og meget andet.

Ungdomshuset har til formål at opbygge et bredt og attraktivt ungdomsmiljø, der understøtter foreningernes, ungdomsskolens og kommunens initiativer i midtbyen.
Ungdomshuset skaber et samvirke af ungdomscafé, kultur- og foreningsaktiviteter, unges egne projekter, fritidsvirksomheder, alternative klubformer, projektkuvøse, undervisning, vejledning og aktivering. Ungdomshuset skal involvere flest mulige unge og engagerede foreningsfolk, frivillige, klubmedarbejdere og lærere mv. Ungdomshuset er desuden et sted hvor de unge tager ejerskab og ansvar og helt selv sætter normerne. Cafeen er et åbent mødested for de unge før, mellem og efter aktiviteterne. Det er ligeså et sted hvor de unge kan opsøge hjælp, råd og vejledning. Ungdomshuset spiller en stor rolle i de unges fremtidige netværk.

Husets reception er åben mandag - torsdag kl. 8.00 - 22.00, fredag kl. 8.00 - 14.00 og lørdag kl. 10.00 - 16.00. Her kan du få svar på alle mulige slags spørgsmål. Huset's Café er også et besøg værd. Kom f.eks. forbi mandag aften til Monday's Café hvor udenlandske studerende mødes, eller kom til lækker frokost buffet om fredagen.

Se mere på: www.ungdomshusetodense.dk, www.korsloekke.dk eller www.unginfo.dk.
Adresse

Nørregade 60
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 63 75 68 20

E-mail: mnh@odense.dk


Åbningstider

Mandag -Torsdag: 08.00 - 22.00

Fredag: 08.00 - 14.00

Lørdag: 10.00 - 16.00


Website

Ungdomshusets WebsiteUngdomshuset
Ungdomshuset
Ungdomshuset
Ungdomshuset