Under Lindetræet

Under Lindetræet


Restaurant Under Lindetræet har en flot beliggenhed side om side med H.C. Andersens hus i Odenses smukkeste og mest eventyrlige bydel, og de byder sine gæster på dansk mad. Chefkokken har hentet inspiration fra de bedste restauranter i Danmark og udland. Med sin helt egen stil, er det lykkes ham at kombinere, den dybe respekt for de fynske råvarer med klassisk fransk og italiensk kogekunst. I menukortet ses tydeligt hans store interesse for Alsace og Toscana. Du har mulighed for at sidde udenfor og nyde din mad i smukke omgivelser.

Brunch

Hver lørdag og søndag byder Restaurant Under Lindetræet brunch mellem 10-14. Deres brunch adskiller sig fra de andre, fordi de har delt den ud i 4 serveringer, hvor du vil få smagt på de bedre råvarer fra Fyn.
1. Servering: Müsli, skyr og æblemost.
2. Servering: Brød, pålæg, ost, æg mm.
3. Servering: Suppe og kalvespidsbryst.
4. Servering: Årstidens kage.
Til din brunch kan du både bestille kaffe, te, juice og æblemost.

Frokost

Hvis du er på udkig efter frokost, er du kommet til det helt rigtige sted. Råvarerne, som de bruger, er af høj kvalitet, og de behandles ud fra de bedste køkkenteknikker. Til din frokost kan du håndplukke flere forskellige frokostretter fra deres a la carte menu, hvor du kan vælge mellem 2-3 retter alt efter årstiderne. På deres hjemmeside kan du hele tiden holde dig opdateret over, hvilke retter de serverer.

Aftenmenu

Hos Restaurant Under Lindetræet tilbyder de deres meget populære eventyrmenu til aften, som også er afhængig af årstiden. Menuen består af 4 retter: Helleflynder, hvide asparges, sommerbuk og fynske jordbær. Menuen koster 495,-, selvom det kan lyde en smule dyrt, er det helt sikkert pengene værd. Du kan derudover også til vælge tortellini og lam.
Derudover tilbyder de også en bøfmenu, som er en 3 retters menu: Koldrøgede laks, oksehøjreb og creme brulée, hvor I minimum skal være 2 personer, der bestiller den.
Til deres menuer er der et stort menukort med vine fra Frankarig, Tyskland, Italien, Spanien, New Zealand mm. Personalet vil altid kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige vin.

Ønsker du at få mad ud af huset, kan du vælge mellem eventyrmenuen og bøfmenuen. Du har dog også mulighed for selv at skræddersy din egen menu, så du finder den bedste løsning for dig og dine gæster. De er meget fleksible, og de ønsker kun at imødegå dine behov.

Med den unikke og ikke mindst eventyrlige beliggenhed, som Restaurant Under Lindetræet har, vil du med garanti få en helt unik oplevelse både service- og madmæssigt. Deres finesse for råvarer er ud over det sædvanelige, og deres retter slår aldrig fejl.
Book allerede et bord i dag. 
Adresse

Ramsherred 2
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 92 86
E-mail: restaurant@underlindetraet.dk


Åbningstider

Køkkenets åbningstider er fra tirsdag til og med lørdag kl. 18.00 

Brunch lørdag og søndag fra kl 10:00 – 14:00

Bageriet har åbent lørdag fra kl 10:00

Søndag aften og mandag åben efter aftaleWebsite

Under Lindetræet's websiteUnder Lindetræet