Umashi

Umashi


Umashi er en japansk restaurant og sushibar beliggende i centrum af Odense.  For Umashi er kvaliteten i højsæde og derfor har de udvalgt de bedste leverandører til deres råvare af både fisk og grøntsager. De ønsker kun at servere det bedste af det bedste, og derfor er alt hvad de udbyder af allerhøjeste kvalitet.

Deres menukort er enormt og strækker sig fra starters så som edamamebønner, tempura rejer, tangsalat, forårsruller, sticks og tun tatar, til deres forskellige former for sushi. Hvis du går efter at bestille sushi er det både muligt at bestille hosomaki, kaburimaki, uramaki, futomaki, nigiri og rispapirruller. Du har desuden mulighed for at købe en masse forskellige menuer, som er sammensat for dig. På den måde bliver det lidt billigere og du har mulighed for at smage en masse forskelligt. Disse menuer er betegnet som special menuer, business class menuer og first class menuer. Desuden er der forskellige menuer som er tilpasset det antal personer man er. Det er også muligt at bestille vegetar sushi, som så selvfølgelig ikke indeholder fisk. Udover den wasabi, ingefær og sojasovs, du får med når du køber sushi, er det også muligt at bestille deres dip og sauser, som passer perfekt til både sushien og de andre japanske retter. Udover maden er det også muligt at bestille drikkelse. Dette er både almindelig sodavand og juicer, samt japanske øl, som passer til den mad der bliver lavet.

Du har mulighed for at nyde din mad i restaurantens hyggelige og stilrene omgivelser, hvor du både kan sidde udenfor, hvis vejret er til det og indenfor. Du kan komme uanmeldt, men hvis du vil sikre dig et bord, kan du bestille bord på deres hjemmeside eller via deres telefon. Du kan også bestille maden som take-away, og hvis du bor inden for 5 kilometer fra Umashi tilbyder de udbringning for 30 kroner, ved køb af minimum 250 kroner. Det er desuden muligt både at betale med kort og via Mobile Pay.

Det er selvfølgelig ikke helt billigt at købe sushi og det ved Umashi godt. Derfor er det muligt at få frokosttilbud inden klokken 16, samt 20% i studierabat, hvis du har et gyldigt studiekort. Studierabatten gælder dog ikke helligdage og ved udbringning. Det betyder at selv studerende kan nyde denne delikate, men dyre spise, som er gået hen og blevet så populær de seneste år i det danske samfund. Det er også muligt at prøve bodysushi, som er en gammel japansk tradition, som navnet også indikerer, er at spise sushi fra en krop. Hvis du ønsker at vide mere om dette, kan du gå ind på deres website eller ringe og spørge ind til det.

Så hvis du går op i kvalitet og er vild med sushi og japanske starters, så er Umashi lige stedet for dig. Hvis du er studerende og elsker sushi, men synes det er lidt dyrt, er Umashi også stedet for dig, da 20% er en del penge at spare. og hvis du bare vil have Odenses bedste sushi, så er Umashi stedet for dig! Så skynd dig at bestille noget fantastisk sushi allerede i dag.


Studenterrabatter

20% studierabat ved gyldigt studiekort.
OBS. gælder dog ikke helligdage.
Adresse

Vestergade 92 5000 Odense C


Kontakt info

Tlf.: 6311 0101 el. 6060 9870
E-mail: info@umashi.dk​


Åbningstider

Åbent alle dage 12-22
Køkkenet lukker kl. 21.30


Website

Umashi 's websiteUmashi