Trafikskolen

Trafikskolen


Trafikskolen er en moderne køreskole i Odense, som anvender de nyeste undervisningsprogrammer og teoriundervisning på storskærm. Du bliver hjulpet godt og trygt igennem fra A-Z, da Henrik har mange års erfaring indefor branchen og er vant til unge mennesker. Inden du begynder hos Trafikskolen, er du mere end velkommen til at kigge forbi og høre mere om hvad et forløb indeholder. Du vil herefter helt gratis og uforpligtende have mulighed for at følge aftenens teoriundervisning, inden du beslutter dig endeligt for at starte.

Mange unge har fundet en stor ro ved at tage et kørekort hos Henrik og anbefalingerne er mange: 

"Jeg har lige bestået min køreprøve og er glad! Jeg startede på en anden køreskole i Odense som var noget fuskeri og dårlig undervisning, men på Trafikskolen Odense og Årslev blev der rettet op på min kørsel på en behagelig, systematisk og kompetent måde. Det var før en pinsel for mig at skulle køre, men jeg lærte at blive tryg bag rattet og i trafikken takket være Henrik. Trafikskolen Odense og Årslev kan varmt anbefales!!!" 

"Jeg tog mit Mc-kørekort her hos Henrik, man skal lede længe efter en så engageret kørelærer, der gerne presser en til at yde liiidt ekstra på cyklen!
Kan helt sikkert anbefale skolen - glæd jer til motorvejen og køreteknisk anlæg" 

Vi på Studenterguiden.dk har kun rosende ord tilovers for Trafikskolen, og da den også er populær i folkemunde er der ingen tvivl om at du er godt kørende hvis du vælger Trafikskolen.
Adresse

Skt. Jørgens gade 160
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 40 96 94 88
E-mail: pob.post@gmail.com


Website

Trafikskolen's websiteTrafikskolen
Trafikskolen
Trafikskolen