TrafikMester

TrafikMester

Det er stort, når man skal til at tage kørekort og gøre vejene usikre, som man siger.

Derfor er det også vigtigt, at man vælger en køreskole med en kørelærer, der har stor erfaring og er god til at lære fra sig, så man føler sig tryg, når man kører rundt i trafikken. Det er Brian Møbjerg, som har Trafikmester køreskolen.

For Brian er det ikke bare et mål i sig selv, at du får et kørekort; du skal også blive en god og sikker bilist, der er tryg ved at sidde bag et rat. Brian er særlig uddannet kørelærer, hvilket betyder at han ikke kun uddanner dig, som almindelig bilist, men også uddanner kørelærere. Det må være et kvalitetsstempel i sig selv og en ekstra sikkerhed for at få den helt rette uddannelse, at kørelærere bliver uddannet her. Hos Trafikmester.dk får du en god, erfaren og kompetent undervisning. På køreskolen tages der udgangspunkt i dit individuelle niveau og udgangspunkt, og du bliver derfor ikke presset ud i ubehagelige oplevelser i trafikken, som du ikke er klar til. Du kan være sikker på, at kvaliteten er i højsædet, og at der er en grundig gennemgang af det praktiske, såvel som det teoretiske.

Inden Brian blev kørelærer, var han alarmtekniker og kørte omkring 60-70.000 kilometer om året. I løbet af al den tid på landevejen, har han oplevet mange folk, der kører som en brækket arm og har fået mange erfaringer, som han gerne giver videre i sit virke som kørelærer. Brian er desuden medlem af Århus Kørelærer-forening og Dansk Kørelærer-Union (DK-U)

Du må først tage selve køreprøven på din 18 års fødselsdag, men du må begynde at tage kørekort allerede 3 måneder inden din fødselsdag. Du skal huske at have en lægeerklæring med, og du skal have et førstehjælpskursus så du ved, hvad du skal gøre, hvis du kommer ud for et uheld eller skal hjælpe andre, der er i nød. Se alle kørekortreglerne her.

Når du anskaffer dig en lægeerklæring, kan du også få taget et billede til dit kørekort med det samme hos en fotograf, så billedet lever op til reglerne.

Brian behandler alle sine elever godt og tilpasser sin undervisning til den enkelte. På den måde får du det bedste ud af undervisningen. De fleste mennesker får ikke råd til en sportsvogn, så derfor giver det ikke mening at køre i en bil, man ikke vil komme til at køre i efterfølgende. Brian har valgt en Skoda Superb som skolevogn, da det er en bil der lever op til alle de krav, der findes i dag, og samtidig passer både til en nybegynder og en rutineret bilist. Skoda’en har et koblingspunkt, der hjælper den nye bilist på vej, så man ikke så let går i stå ved et lyskryds eller op ad en bakke. Desuden er det en miljøvenlig bil, der kører langt på literen, men stadig har en god motorkraft. Sidst, men ikke mindst, passer den til stort set alle højder og drøjder. Om du er 150 cm eller over 2 meter, kan du sagtens sidde i Brians Skoda og have det fulde overblik over vejen.

Det gælder ikke om at finde den billigste vej til kørekortet, men den sikreste. De små håndører man måske kan spare er ikke det værd, hvis du ikke lærer at betjene din bil ordentligt og køre fornuftigt i trafikken.

Du kan finde priserne på Trafikmester’s hjemmeside her.

Hvis du gerne vil se, hvordan en køretime foregår, eller gerne vil hilse på Brian, kan du møde ham i teorilokalet om torsdagen kl. 16.00

Har du besluttet dig for at tage dit kørekort hos Brian, så meld dig til her.Bestil mere information


Adresse

Silkeborgvej 26a
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 4015 8781
E-mail: brian@trafikmester.dk


Åbningstider

Efter behov


Website

TrafikMester's websiteTrafikMester
TrafikMester
TrafikMester
TrafikMester