Total Bodyzone

Total Bodyzone


Hos Total Bodyzone i Odense bliver der arbejdet for dig og din velvære. Total Bodyzone er en sundhedsklinik, skønhedsklinik og wellness-klinik i Odense med en bred vifte af behandlinger inden for sundhed og velvære, skønhedspleje samt eksklusiv SPA og wellness behandlinger. Mulighederne er mange hos Total Bodyzone, og du vil med god rådgivning kunne finde frem til de behandlinger, der passer til netop dine behov. Fundamentet i alle behandlinger er, at det handler om din indre sundhed, velvære og energioptimering.
Du finder helt konkret klinikken på Pakhusgården 14 i Odense C. 

Total Bodyzone er en alternativ klinik i Odense centrum, som sætter fokus på det naturlige. Det er en oase i Odense C i lækre, lyse og afslappede omgivelser med ro og harmoni, der skaber perfekte rammer for gode behandlinger. Her møder du et team af professionelle behandlere med mange års erfaring indenfor alternativ behandling. Susanne Jensen, der er indehaver af klinikken og kvinden bag Total Bodyzone, har arbejdet med sundhed siden 1987, hvor hun bl.a. har haft en karriere i fitnessbranchen. Susanne Jensen er slankementor og livstilsterapeut, og hun kalder sig selv for en kropsnørd. Med sin viden og mange års erfaring, kan du være sikker på, at du hos Total Bodyzone er i trygge hænder.

Total Bodyzone er en wellnessklinik for dig, der ønsker hjælp til en sundere krop med færre smerter, skabe balance i krop, sjæl og sind samt forebygge eventuelle kriser. 
Hos klinikken behandles der med akupunktur, zoneterapi og massage. Total Bodyzone er specialister i slankebehandlinger og fedtreducerende behandlinger, behandling af strækmærker og cellulite, naturlig ansigtsløft og ansigtsbehandlinger.

Udover behandlinger tilbyder klinikken også træning, hvor du kan lave yoga. Ved at dyrke yoga får du muligheden for at give slip på spændinger og stress. Yoga er også med til at styrke din balance og muskler, og du vil hermed opnå mere smidighed. Vi kan varmt anbefale dig at besøge klinikkens egen hjemmeside for at læse meget mere om, hvilke muligheder du har!

Hos Total Bodyzone sættes der fokus på det naturlige og teamet af behandlere hjælper dig med at få kroppens naturlige former frem - helt naturligt. Klinikken tilbyder en verden af wellness behandlinger, hvor det handler om forkælelse, velvære og luksus for krop, sind og sjæl! Her er du som kunde i centrum, og der bliver gjort en helhjertet indsats for dig og din velvære  både fysisk og mentalt.  

Lyder Total Bodyzone som en klinik, der er noget for dig? Så kan du allerede nu booke en tid Total Bodyzone. Dette kan du gøre på deres hjemmeside eller ved at ringe til klinikken. Hvis du har nogle spørgsmål, som du ønsker at få svar på, eller hvis du leder efter nogle gode råd til f.eks., hvordan du skal tabe dig, så kan du altid kontakte Total Bodyzone. Her vil du blive vejledt efter, hvad der er bedst for dig og dine behov! 

Hvis du synes, at Total Bodyzone lyder interessant, kan du også følge med på klinikkens Instagram-profil eller Facebook-side. Her kan du først og fremmest få et indblik i klinikkens sundhedsunivers. På profilerne finder du både billeder med inspirerende citater, anbefalinger af klinikken samt før og efterbilleder af kunder, der været haft behandlinger hos Total Bodyzone.
Adresse

Pakhusgården 14
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 29 26 09 56
E-mail: mail@total-bodyzone.dk


Åbningstider

Mandag: 09.00 - 15.00
Tirsdag: 09.00 - 18.00
Onsdag: lukket
Torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: lukket
Søndag: lukket


 


Website

Total Bodyzone's WebsiteTotal Bodyzone
Total Bodyzone
Total Bodyzone
Total Bodyzone