The Food Stall


The Food Stall er lokaliseret på to forskellige adresser i Odense: i Magasin på Vestergade 20 og på Odense Banegård på Østre Stationsvej 27. På The Food Stall får du sund take away på farten, hvad end det drejer sig om morgenmad, frokost eller aftensmad.  

Stemningen hos The Food Stall er hyggelig og rolig, og du kan besøge The Food Stall, uanset om du er ude efter noget sund take away til at tage med hjem, eller vil nyde maden på stedet. Indretningen på The Food Stall er hyggelig og i naturmateriale, hvilket skaber en uformel stemning.  

I det kæmpe køleskab finder du et stort udvalg af lækre og sunde juicer, nærende salater og sandwich med forskelligt sundt indhold. The Food Stall giver dig derfor en masse gode og sunde alternativer for dig, der vil have hurtig mad, når du er ude – og derfor efterlader det dig med en sund og god følelse af at have fyldt din krop med nærende brændstof.  

Udover det ovenstående lækre udbud af mad, kan du også blande din egen salat i The Food Stalls salatbar, hvor de har over 30 varianter at vælge imellem. Der er derfor noget for enhver smag, og du betaler for vægten af din salat. Ligeledes kan du tilkøbe brød til din bland-selv salat, hvis du ønsker ekstra fylde.  

Foruden de lækre og nærende måltider, finder du også god økologisk kaffe på The Food Stall, ligesom de har et stort og bredt udvalgt af diverse proteinbarer og måltidsbarer, der kan klare den lille sult til mellemmåltidet.  

Et af The Food Stalls fokuspunkter er deres valg af økologiske kvalitetsfødevarer og omtanke på miljøet. Dette er et koncept, der generelt skinner igennem deres forretningsmodel og spisesteder. Det gør det bl.a. fordi The Food Stall også er en aktiv medspiller i kampen mod madspild, idet de bruger konceptet ’too good to go’. Her kan du som kunde hver dag købe The Food Stalls overskydende mad, der ikke er blevet solgt i løbet af dagen, til en yderst favorabel pris. Ønsker du dette tilbud skal du downloade app’en ’too good to go’ og derefter vil The Food Stall oplyse hvornår du skal komme forbi for at indløse de gode tilbud. 

Af den mad der ikke bliver solgt, donerer The Food Stall hver dag den overskydende mad til Kirkens Korshær, således Odenses udsatte borgere også bliver mætte, i stedet for bare at lade maden gå til spilde. Derfor kan man sige, at man ikke kan adskille The Food Stalls koncept og mad fra hinanden, og The Food Stall vil gerne huskes form at gøre en positiv forskel i samfundet med det, de kan.  

Har du lyst til at prøve The Food Stalls lækre salatbar med det store udvalg, kan du komme forbi enten til frokost eller aftensmad, idet den hele tiden friskes op. Er du på udkig efter morgenmad, skal du i stedet for komme forbi i de tidligere timer, og du kan i deres afdeling på Odense Banegård allerede komme forbi fra kl. 05.00 om morgenen.  


Studenterrabatter

Hos The Food Stall får du 15% på alle varme drikke.
Adresse

Vestergade 60 & Østre Stationsvej 27, 5000 Odense


Kontakt info

thefoodstall@gmail.com 


Åbningstider

Åbningstider for The Food Stall – Magasin (Vestergade 20) 
Mandag: 10.00- 19.00 
Tirsdag: 10.00- 19.00 
Onsdag: 10.00- 19.00 
Torsdag: 10.00- 19.00 
Fredag: 10.00- 19.00 
Lørdag: 10.00- 19.00 
Søndag: 10.00- 19.00 
OBS: På hjemmeside oplyser The Food Stall, at åbningstiderne i Magasin kan variere. Tjek Magasins hjemmeside før dit besøg, for at være på den sikre side.  


Åbningstider for The Food Stall – Odense Banegård (Østre Stationsvej 27) 
Mandag: 05:00- 20.00 
Tirsdag: 05:00- 20.00 
Onsdag: 05:00- 20.00 
Torsdag: 05:00- 20.00 
Fredag: 05:00- 20.00 
Lørdag: 06:00 – 20:00 
Søndag: 06:00 – 20:00 


Website

thefoodstall.dk