The Bagels


The Bagels er en kombination af en bagelbutik samt en cafe, som er beliggende midt i Odense på adressen Kongensgade 57. Her er det muligt at nyde en lækker bagel, kaffe, muffins eller meget andet i selve cafeen, eller at få det som take-away og nyde det derhjemme, idet The Bagels er en blanding af café og butik.

Ved The Bagels er det muligt at købe et stort udvalgt af forskellige bagels, hvad end du er til plain, fuldkorn, chili cheddar, seasam, spinat oregano eller grov. Derudover er der også et stort udvalg af hvad, du kan få smurt din bagel med, af forskellige slags cremecheese. De har blandt andet deres egen creamcheese, hvilket er en del af deres store udvalg. Dertil kan du også få alverdens forskellig pålæg, eksempelvis laks, kylling og chorizo. Både tilbehør, som indeholder alverdens forskellig salat samt ost og feta og dressinger er der stort udvalg af. Det er altså muligt at sammensætte din helt egen bagel med hvad end hjertet begærer, så det passer bedst til dine præferencer.

Ønsker du at nyde din mad i cafeen, har dette en hyggelig atmosfære med moderne look og retro indrenting, hvilket gør stemningen i cafeen rigtig hyggelig. Samtidig med det, er der en uformel stemning i caféen, så du kan føle dig velkommen her i caféen.

Hvis du har lyst til noget at spise i den mere sunde afdeling, så er dette muligt her, hvor kan du blandt andet få sundere bagels eller salat. Men hvis du derimod ønsker noget til den søde tand, er dette også muligt at finde her, da du kan få dette i form af kage, muffins og cheesecakes, som kommer fra Ostelagkagehuset. Dette fortæller også noget om kvaliteten, hvilket de går meget op i hos The Bagels. De bestræber sig til at have et godt udvalg, som har lidt til enhver smag. Her er for eksempel forskellige varianter af cheesecakes, så du kan finde noget der falder sig i din smag, hvad end du er til Oreo, toffifee, skovbær eller jordbær.

Hvis du ikke ønsker noget at spise, men derimod blot ønsker noget at drikke, så er dette også muligt. Der er nemlig et udvalg af forskellige kaffevarianter samt andre varme såvel som kolde drikke, som du kan slukke tørsten i, hvad end du ønsker at nyde det i cafeen eller som to-go.

Ønsker du at besøge en bagelbutik som også er kombineret som café, hvor du både kan få noget lækkert at spise og drikke samt noget til sødt til eftermiddagskaffen, så thek The Bagels ud. Du er sikker på at finde noget, der falder i din smag.
Adresse

Kongensgade 57, 5000 Odense


Kontakt info

31 88 24 75


Åbningstider

Man-tor: 10.17.30


Fredag: 10.00-19.00


Lørdag: 10.00-16.00


Søndag: LUKKET